.
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Threaded View

  1. #11
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Първо - дори на външен вид не приличат на макарони. Нито си имат полички, нито са толкова фини и нежни.
    И второто и най-съществено - тестото за макароните е коренно различно - тук има масло, обикновено брашно, мляко, сода и какво ли не, макароните са от ядково брашно (най-често бадемово:Д), белтъци и захар.
    Благодаря!

    Хора, утре ще споделя с вас рецепта за турска супа с червена леща (ще си едитна поста) - не съм я пробвала, но ще се направи следващата седмица. Напомням, че лещата не е завършен протеин, затова е хубаво в дневното меню да се включи филийка-две хляб.
    Ядките също биха я допълнили до пълноценен протеин, поставям си за цел да измисля салата с леща и ядки :д

    Опа, ето идея - http://www.splendidtable.org/recipes...ampaignId=7697 - ще се редуцират съставките обаче, това ми се вижда твърде голяма занимавка за рано сутрин.
    И това, обаче без чесън по очевидни причини - http://www.pinterest.com/pin/558516791260746302/
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-21-2014 на 22:52

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си