.
Отговор в тема
Страница 130 от 199 ПървиПърви ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 226 до 3 250 от общо 4966
  1. #3226
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    просто изказах мнението си за фалшивото ти шкембе, защо си толкова груба :/

  2. #3227
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    сълза.

    май ми остана само да се успокоявам с това, че съм замък, а не обор.

  3. #3228
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    7 489
    Гъбена чорба кой каквото и да ми казва единствено обичам с челядинки и много магданоз, със застройка като за курбан чорба (с мляко и яйце на парцали).
    А шкембето си е голяма работа. Аз си имам метОд за правенето му и той е такъв, че хем е добре сварено, хем си бие на мляко, застройвам го, ръгам яко чесън с оцет и мога да изям тенджерата
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

  4. #3229
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Приеми, че си с две леви ръце и не можеш да готвиш.
    пак ще те плесна, готви си момичето ;/

  5. #3230
    anonymous708973
    Guest
    Галакси, и аз не знам, честно казано. Той така им казва от дете - не е българин. Иначе мисля, че Crepes - френските палачинки - се различават доста - там се бутат една камара яйца. Блините са си по рецепта като нашите палачинки - 2 яйчица им сложи, прясно мляко, захар, бира и брашно, докато не го докара на консистенция. Много щедро им слага масло, ухаят невероятно!
    Ще ги хапваме с домашно сладко от праскови/кайсии и с подсладено кондензирано мляко с канела^^

  6. #3231
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    Heaven
    Мнения
    9 979
    БИРА В ПАЛАЧИНКИ? WHAT?


    Edit:прочетох, че ставало въпрос за други палачинки


    Аз пък много обичам гъбки и никога не съм яла гъбена крем-супа или каша, а бих с удоволствие, но за съжаление нямаме пасатор вкъщи
    Последно редактирано от bloodyF : 11-09-2014 на 18:25
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./


  7. #3232
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    бирата в случая играе ролята на набухвател


    а за гъбената каша не е задължително пасатор

  8. #3233
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    Heaven
    Мнения
    9 979
    Галакси, може ли рецепта за тази гъбена каша?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./


  9. #3234

  10. #3235
    Мега фен Аватара на Ewok
    Регистриран на
    Apr 2010
    Град
    The Moon of Endor
    Мнения
    5 775
    Ох, това изглежда много вкусно <3
    И дори си го представих, мммм

    //Не трябва да гледам снимки на храна, докато съм гладна :с
    ////мартинито с мслинки не ме нахрани, само ме напи малко, а трябва да пиша едни неща :сс

    Но да кажа за протокола, че обожавам манатарки и най-вкусната паста, която съм яла беше с манатарки и скариди и бяло вино и чесън и я сънувам ден и нощ, но другите смотаняци не могат да я сготвят като онова момче

  11. #3236
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    :д пиянденце
    боряна, трябваш ми за един малък обмен на информация

  12. #3237
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    тая каша съм я правила много пъти и мн обичам

  13. #3238
    Мега фен Аватара на Ewok
    Регистриран на
    Apr 2010
    Град
    The Moon of Endor
    Мнения
    5 775
    Кажи пафипаф

  14. #3239
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    не искам тук, скайп? ;/


    ох и на мен ми се дояде каша заради вас, пък и я свързвам с приказките, от което още повече ми се прияжда, трябва пак да и дам шанс и ще взема да си я забъркам челядинковата, сигурно само с тях става вкусна
    последната на майка ми беше гадничка, май заради гъбите, които не бяха челядинки, а някакви неподходящи (явно?)
    и ВЪПРЕКИ това изядох доста, но за да я уважа де, не че съм прасе, е и защото бях много гладна, а нямаше друго и ме мързеше да си правя ;/
    едит: оф, сега питах майка ми, била съвкупност от челядинки и печурки
    еми явно просто не и се е получила, възможно е и аз да съм била кисела и всичко да ми се е струвало гадно -.-
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-11-2014 на 17:14

  15. #3240
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    на сестра ми и се беше прияло сладичко домашно и с майка ми днес правихме бисквитена торта
    и и двете със сестричката обичаме да си хапваме, докато се прави, обаче днес я нямаше и целият остатък от тенджерата с крем беше за мен :д


    а пък да се похваля и че ядох кюфтета с домашна кайма (от месо), една близка ни почерпи, аз и преди съм яла де, ама отдавна
    стана ми жал по едно време, но както джеймиту казва, ние сме най-горе в хранителната верига ;/

  16. #3241
    anonymous708973
    Guest
    Бисквитена тортичка, ох, как съм се заканила!

  17. #3242
    Мега фен Аватара на Ewok
    Регистриран на
    Apr 2010
    Град
    The Moon of Endor
    Мнения
    5 775
    Аз пък си направих (най-накрая) печена тиква с мед и орехи и сложих и масло и стафиди. Ще си я изям сама, понеже Андрейчо не обича орехи с тиква <3
    Обаче мн мед сложих и ми е сладко, а има и кафява захар и маслото е напълно излишно (по някаква рецепта я правих, но тя беше и с хиляди подправки, пък аз харесвам вкуса на самата тиква) и също така другия път ще изрежа кората, не обичам да се занимавам докато ям.

  18. #3243
    anonymous708973
    Guest
    Такаааа, мадами... и Сашо
    Имам нужда от помощ. Искам рецепта за пилешки хапки с някакво сосче от джинджифил, чесън, мед, соев сос... нещо в тази насока. Да се прави само на котлон и да не се пържи. Може да има някакво типично запържване на месо, ама моля без "оваляйте в галета/брашно и изпържете".
    http://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B...81%D1%8A%D0%BD

    Ето това загледах, но е много пърженето.

    Това изглежда значително по-добре: http://sharemykitchen.com/bg/recipes...chicken-bites/, но вкусът на пилешкото ще се усеща прекалено явно, а това не ме устройва - имам една претенция от мъжки пол, която не си пада по пилешко, ако вкусът не е добре замаскиран.

    http://flutterflutter.ca/2013/07/12/...hicken-recipe/ - ето това количество царевично брашно бих могла да преживея евентуално.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-14-2014 на 14:46

  19. #3244
    Направете си уникални палачинки с овесени ядки. Ще напиша мята рецепта за 2 яденета- 7 цели яйца, 400 гр извара ( от Кауфланд ) 50мл вода, 100лм мляко (даже и по-малко да кажем и то 50 ) 350гр смелени овесени ядки на брашно (може и да се добавят после малко финни на око за да стане гъста смес). Това всичко се разбърква и става гъста смес като американските палачинки и се пекат на тиган ама да са диаметър около 17cm и дебелина макс 1cm (даже по-малко ама да не са тънки). И после се ядат обилно с мед от марагешки бодил и са муцка!

  20. #3245
    Правя първата мусака в момента. Мирише много вкусно, надявам се да се получи добре.
    [color=#B22222][size=3][b]


    Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

  21. #3246
    Супер фен Аватара на Naive
    Регистриран на
    Jul 2010
    Град
    София
    Мнения
    2 295
    ох, пък днес с Ewok ще готвим в +това вкусотийки
    stay tuned

  22. #3247
    anonymous708973
    Guest
    Кажете какво ще готвите де, защо само пускате мухата?

  23. #3248
    Мега фен Аватара на Ewok
    Регистриран на
    Apr 2010
    Град
    The Moon of Endor
    Мнения
    5 775
    ето, ето https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...6caadda4a4a755

    брауни с after eight по иринина рецепта

    нямахме формичка и го направихме във формата на кейк, но пак си стана

    Хайде, плакнете очи :3

  24. #3249
    Мега фен
    Регистриран на
    Aug 2010
    Мнения
    6 259
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ето, ето https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...6caadda4a4a755

    брауни с after eight по иринина рецепта

    нямахме формичка и го направихме във формата на кейк, но пак си стана

    Хайде, плакнете очи :3
    по принцип се прави в плоска четвъртита тава - става много вкусен с натурално студено пресовано орехово масло

  25. #3250
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Регистриран на
    Apr 2012
    Мнения
    7 820
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ето, ето https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...6caadda4a4a755

    брауни с after eight по иринина рецепта

    нямахме формичка и го направихме във формата на кейк, но пак си стана

    Хайде, плакнете очи :3
    Много ви е пюти браунито. Не бива така. ;с

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си