.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    7 489
    Защо не пробвате телешка кавърма? От плешка, че е по - мазно, по - евтино и мен ако питаш увира по - лесно. Защото аз я правя първо нарязвам ама много наситно телешкото (един трик от мен, гледай накъде вървят тъканите на месото и режи перпендикулярно на посоката им, така се дъвче по - лесно после), после го варя докато се свари почти, ама не изцяло, после го запържвам с лук и всичко останало, дето се прави кавърма и става идеално
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

  2. #2
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Регистриран на
    Apr 2012
    Мнения
    7 820
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Защо не пробвате телешка кавърма? От плешка, че е по - мазно, по - евтино и мен ако питаш увира по - лесно. Защото аз я правя първо нарязвам ама много наситно телешкото (един трик от мен, гледай накъде вървят тъканите на месото и режи перпендикулярно на посоката им, така се дъвче по - лесно после), после го варя докато се свари почти, ама не изцяло, после го запържвам с лук и всичко останало, дето се прави кавърма и става идеално
    Ооо, телешката кавърма мама я прави невероятно. Трябва да я подсетя тия дни.

    А иначе като каза телешко, се сетих, че не съм яла от поне 2-3 години. ;с

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си