Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
Хареса ми тази рецепта за ориз! Ще пробвам да си я направя тези дни.
Аз тези дни все на яйца залагам когато започна да готвя. Но си купих половин кило пилешко и половин кило сьомга и смятам да пробвам и нещо месно.
Пробвай я, става вкусно, на мен ми напомня манджите на бабите. А и е много лесно, ако нямаш месо или не искаш да слагаш, можеш да го пропуснеш.

Как правиш сьомгата? С баща ми сме правили на скара. Увита във фолио, подправена с не помня какви подправки. Стана много вкусна.


Edit: като каза яйца.. сетих се, че наскоро един приятел ме светна за яйца с овесени ядки.

Яйцата се разбъркват, слагат се овесените ядки и малко сол. Трябва да стоят така около 15 минути, после може да се изпържат и без олио на тефлонов тиган. Става вкусно, някво хлебно такова, яко е.