- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Снощи правих свинско с картофки. Свински вратни пържоли, мариновам със сол (ползвам морска), червен пипер, ситно нарязан чесън, бяло вино и малко доматено пюре - всичко в тигана с малко зехтин, пържа почти до готовност, през това време съм нарязала картофите - мариновам и тях с червен пипер, сол, доматено пюре, бяло вино и малко зехтин и във фурната на около 160-180градуса. Вадя месото от тигана, слагам го при картофите и в същата мазнина съвсем леко запържвам лук, нарязан на полумесеци. Към лука слагам малко оцет за повече аромат - после и лука при картофите и месото и във фурната до готовност на слаб огън. Става супер вкусно![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....