.
Отговор в тема
Страница 144 от 199 ПървиПърви ... 4494134140141142143144145146147148154194 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 576 до 3 600 от общо 4966
    anonymous708973
    Guest
    Махни ги тия бульони, ужасни са... Използвай на пикантина 100% сухи зеленчуци. Можеш да ги киснеш във вода 10 минути и в тая вода да вариш ориза, така ще има вкус )

Оу, сега се замислих, че нямам базова рецепта за ориз със зеленчуци. Трябва да пробвам.
    Правя си фахита - мариновах месото със сок от лайм, кориандър, кимион (имах подправка за кайма с двете, та използвах нея), пикантен червен и черен пипер, Chili flakes, сол.
    С телешко става по-добре отколкото със свинско, а сега си карамелизирам лука (чийтвам с една лъжицапзахар де :д)
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-19-2015 на 15:30

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    В Германията продават ли се готови бульони? ^
    Виждала съм в американските предавания в едни картонени кутии продават, доста удобно изглежда.

Мега фен Аватара на galaxy29
    боряна, питах те, дали сте на почивка и едно лс ти пратих преди дни :д

anonymous708973
    Guest
    Да, разбира се :Д
    Даже има за къривурст, за сьомга с макарони, за чили кон карне, за болонезе. Ама аз не ги купувам.
    За помощник при бързото "болонезе" използвам готов сос, в който има единствено домати, босилек, сол и лимонова киселина. За разреждане на крем супи използвам вода, в която съм киснала сухи подправки 10 минути.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Как така за къривурст? :д
    Не са ли стандартните пилешки, зеленчуков и етц. Как се прваи бульон от къривурст :д

Пафи, не сме, просто се пренесохме най-накрая <3
    Сега ще ти погледна лсто.

радвам се за вас ^^

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Как така за къривурст? :д
    Не са ли стандартните пилешки, зеленчуков и етц. Как се прваи бульон от къривурст :д

Пафи, не сме, просто се пренесохме най-накрая <3
    Сега ще ти погледна лсто.
    Аа, не сме се разбрали.
    Бульони също си има да - на Маги са. Съвсем стандартни.
    Отделно Маги нали имат "Малки тайни" - едни подправки в пакетчета, на които им добавяш вода, с тях готвиш всякакви ястия уж.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ох, не, имам предвид течни :Д

Момент да видя дали ще намеря, да ти покажа....

оп, намерих http://www.amazon.com/Swanson-Chicke.../dp/B0014EUA4M
    ей такова, все едно си си сварила пилето и са ти пакетирали бульона :д

Но явно няма, щом не ме разбра от първия път...

anonymous708973
    Guest
    Не съм виждала, ама би било супер да има нещо такова без една камара добавени глупости в него.

едит: мъж ми заяви как щял по-често да ме води на ресторант, че само съм крадяла идеи и после той печелил от цялата ситуация :д

новата ми идея: крем супа от червена леща с кокосово мляко, джинджифил и къри^^ Още уикенда ще се напряви, чакайте отзиви!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-20-2015 на 10:41

Лично аз съм зле. Но се опитвам да се подобрявам !

с леля ми правихме торта, от нея блатовете, от мен останалите неща :д ама аз мога и блатове да правя, просто не ми се занимаваше толкова ;/
    направи три блата, два ванилия и един какаов по средата, единия ванилов сиропирах със сока от консервиран ананас, другия с кайсиев компот, средния с по малко и от двете :д намазах ги с бита сметана, м/у едните наредих от ананаса малко, между другите ягодки и отгоре ще видите как съм я украсила
    ето http://i.imgur.com/yGmPQzP.jpg много е яка, нали
    и се наядох още, докато я правих, топвах си ягодки и пръсти в сметаната, от коричката на блатовете си откъснах малко, абе от всичко и цялата станах в сметана :д

едит: и забравих да кажа, че сиг ще правя на сестра ми за училище за денят на числото пи :д
    Последно редактирано от galaxy29 : 02-21-2015 на 19:30

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Като бях малка майка ми правеше такива торти за рд, само че с готови блатове и отгоре винаги ги украсяваше с много плодове. :д
    Не бяха мн вкусни :с

Но аз като цяло не обичам сметанени торти.

Мега фен Аватара на 102
    казва се сметанови
    стоденката

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Гугъл показва и двете :с
    Като си взема речника ще го проверя :д

Мега фен Аватара на 102
    провери дали ако се тупнеш по главата дали щи дое акъла

оф, очаквах да ме залеете с хвалби, от толкова отдавна не бях готвила ;/

Голям фен Аватара на Lourenço
    Много ви е хубава тортата.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Много ви е хубава тортата.
    ++ ,

galaxy29 , били споделила €___€
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на 102
    оле ква е тая торта бе човек
    велико
    просто не мога да повярвам как е възможно такива красоти да бъдат сътворени от човешка ръка
    мислила ли си за предаване по 24 китчън
    ще кръстя тази торта секс защото получих оргазъм само докато я гледам
    прекрасна
    изящество и магичност в едно
    <3

благодаря ви
    и дам, бих споделила с всички ви, които сте добри

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Бахти гадната торта

anonymous708973
    Guest
    Неизмит спанак в супермаркетаааааа!!! Умрях на място от кеф. За обяд ще е салатката от "Хепи" със спанак, киноа (даже имам сварена!), домат, печена чушка, сирене (изпратиха ми истинско, не мога бе!!), яйце и горчичен дресинг. Умирам от кеф бе, честно.

Ще открия най-прекрасният десерт точно като зобя хард-кор и не трябва да се докосвам до сладко. Супер!

Ще го споделя с вас да си го направите, поне вие да се насладите.
    Бананово-шоколадови рулца със сосчеТа.

Продукти:
    За рулцата:

-1 хляб от онези за сандвичи дет са квадратни филийките не ги знам как се водят.
    -Бурканче Нутела
    -Банани
    -Зехтин
    -Захар и пудра захар
    -Канела
    -Прясно мляко
    -Яйца
    -Брашно

За сос 1.
    -Крема Сирене
    -Кисело мляко
    -Ягоди
    -Захар

За сос 2.
    -Сладко от боровинки /или каквото си пожелаете сладко.
    -Киви

Начин на приготвяне:

Бананово-шоколадови рулца.

Стъпка 1. Вземате няколко филии от хляба и махате краищата, след което хващате точилката и ги "разточвате" (сплесквате), като внимавате да запазят целостта си. Изрежете неравностите отстрани, така че да станат точно квадратни.
    Стъпка 2. Нарежете бананите на много дребно и ги надробете на адски много дребно (може и на каша) с там къв'то уред имате под ръка.
    Стъпка 3. Намажете филийките с шоколад. Поставете хубава ивица от банановата каша в единия край и завийте на руло.
    Стъпка 4. Поставете няколко яйца в дълбока купа, добавете прясно мляко и малко брашно, бъркайте и постепенно сипвайте канела. Бъркайте докато стане хомогенна смес.
    Стъпка 5. В получената от предната стъпка смес потопете вашите рулца.
    Стъпка 6. В предварително затоплена мазнина, изпържете вашите рулца до златисто. След което ги поставете на кухненска хартия да обере малко мазнината
    Стъпка 7. Поръсете с пудра захар.

СосчеТа.
    1. В съд удобен за бъркане сложете крема сиренето, киселото мляко, смляните на каша ягоди и ги миксирайте добавяйки захарта постепенно.
    2. Надробявате кивито на едри кубчета и го смесвате със сладкото от боровинки.

Начин на сервиране.
    Двата соса трябва да се поднесат студени, докато рулцата трябва да бъдат все още топли.

Не съм писал разни там грамове и прочие, защото може да си прецените кое и как и всеки да си го направи различно на вкус, като цяло не е необходима няк'ва точност.

Заповядайте..

anonymous708973
    Guest
    Хляб, захар, че и пържено? Никва милост нямаш :д

Аз се чудя какво да си спретна за десертче тия дни, нещо ще ме подгони ПМС-то. Не трябва да се пече, тоест, трябва да е кремче някакво. Чудех се за бисквитена торта, ама нещо ми липсва на стандартната рецепта, за да стане УАУ. Четох за добавяне на заквасена сметана, ама нямам никакво намерение. Та си мислех за лимонова кора в крема плюс между бисквитите и крема пласт нарязани банани.

Е признай, че макар всичко вредно пак звучи невероятно вкусно..
    //В момента не мога да си го направя заради всичките пари, които съм дал за зоб и ми е много тъжно.

Потърси в гугъл крем пана-катa или баварски крем. че ме мързи да обяснявам.. Хубави са, елементарни и евтини.
    Иначе твоята идея също е много добра да за такава тортичка..
    Имам и оригинална рецепта от 5 звезден ресторант, за шоколадово суфле.. Ама т'ва ще ти дойде тежко за ПМС-то...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си