.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Хляб, захар, че и пържено? Никва милост нямаш :д

Аз се чудя какво да си спретна за десертче тия дни, нещо ще ме подгони ПМС-то. Не трябва да се пече, тоест, трябва да е кремче някакво. Чудех се за бисквитена торта, ама нещо ми липсва на стандартната рецепта, за да стане УАУ. Четох за добавяне на заквасена сметана, ама нямам никакво намерение. Та си мислех за лимонова кора в крема плюс между бисквитите и крема пласт нарязани банани.

Е признай, че макар всичко вредно пак звучи невероятно вкусно..
    //В момента не мога да си го направя заради всичките пари, които съм дал за зоб и ми е много тъжно.

Потърси в гугъл крем пана-катa или баварски крем. че ме мързи да обяснявам.. Хубави са, елементарни и евтини.
    Иначе твоята идея също е много добра да за такава тортичка..
    Имам и оригинална рецепта от 5 звезден ресторант, за шоколадово суфле.. Ама т'ва ще ти дойде тежко за ПМС-то...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хляб, захар, че и пържено? Никва милост нямаш :д

Аз се чудя какво да си спретна за десертче тия дни, нещо ще ме подгони ПМС-то. Не трябва да се пече, тоест, трябва да е кремче някакво. Чудех се за бисквитена торта, ама нещо ми липсва на стандартната рецепта, за да стане УАУ. Четох за добавяне на заквасена сметана, ама нямам никакво намерение. Та си мислех за лимонова кора в крема плюс между бисквитите и крема пласт нарязани банани.
    Бисквитената тортичка става много готина, ако използваш и два вида бисквити - обикновени и какаови и светлите ги топиш в капучино, а какаовите в сладко-кисел компот
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Бисквитената тортичка става много готина, ако използваш и два вида бисквити - обикновени и какаови и светлите ги топиш в капучино, а какаовите в сладко-кисел компот
    още една идея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си