О ами напълно въжможно е да използвам някой от нещата за сладко намерих в този блок където го публикува яболков сладкиш който лесно се изпълнява .Тия водни бани мили боже ще потърся в кгугъл за кво иде реч това видях а една от снимките но все пак да не сбъркам нещо.да попитам друго знам навярно ставам малко досадна но....ХПеди ми се случи да правя зеле с пилешко но пилето бе домашно и повече време бе нужно да се прави за да стане готово.Бях си сложила и двете на котлона предпочитам зелето да го правя на котлон а не на фурна но ми казаха че това е по изключение ако ще се взима пиле от магазина нещата мая стоят по друг начин то че ще го запържа е ясно но кога трябва да го добавя към зелето което е на котлона и кога да сложа доматите ориза тъй като мисля да сложа малко и също така морков мисля да настържа и малко морков.И наистина галакси заслужаваш си титлата шеф даваш съвети постваш линкове имаш опит в кухнята сто пък и не се запишеш ако има следваш сезон на мастер шеф греховно е да не се види такъв талант.