- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
вие май много си угаждате
чийзкейковете са ми любими
само да не са домашни
чак пък много :д
и си луд.. те домашните са най-вкусни ;/
ми домашен не съм ял
но го свързвам с несъвършенство или по- ниски вкусови качества
и то луд не в хубавия смисъл ;/
а това, дето си мислиш е обратното :д
на мен любовта ми минава през стомаха
кога ще ми врътнеш един домашен кейк
никога ;/
добре де.. на форумния протест може да донеса за сила
какъв форумен протест
ще си правим форумен лагер, на морето, с лагерен огън, и страшни истории, и цвърчащи кебапчета на шиш
Аз съм зле, имаш РД :д да и кейкчето го доказва
ЧРД да си жива и здрава и много щастие и любов
с някой любовник
:д
благодаря
форумният лагер може да е под формата на протест..
Честито и от мен, жива и здрава и така нататък баналности.
Много готин чийзкейк са ти направили, аз на моя РД получавам някви гадни купени торти :/.
Аз пък имам приятел, чиято майка е сладкар, та винаги на рождени дни тя ми прави тортата. И обикновено е подарък от аверите, мда.
благодаря и на теб и дам, пожелават ти и твойте близки да ти направят, сръчкай ги :д
честит рожден ден, галакси, бъди здрава и живей красиво : )))
Шеф готвач съм. Бая нещица съм готвила.![]()
бтв знаете ли ко забравих да ви кажа
сестра ми като взе да го прави сутринта и по едно вр ме буди и вика како как се прави сметаната
после пак како къде са дръжките на миксера
и аз помня, че й казах офф остави ме на мира
та после майка ми й се притекла на помощ
и сега чакам удобен момент да й отмъстя ;/
Нещо лесно.
Фиш енд чипс (без чипса, ясно е как се пържат картофи).
Как го правя аз.
Взиам филе от треска или хек. Сипвам в една чиния (обезателно плоска) ГАЛЕТА (не брашно), сипвам в нея черен пипер и червен такъв. В една дълбока паница сипвам яйца (за кило риба 3 яйца), 60мл бира, чаена лъжица горчица и соев сос малко, бъркам, докато стане хомогенна смес.
Хващам филето от риба, което не е замразено, първо в галетата, после в яйдето, после пак в галета и ги редя в тава едно по едно. После пека. Ако имате здрави стомаси, сипете в галетата кафяна лъжичка сода за хляб.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Имам въпрос ... Защо винаги като правя мъфини,и сложа течен шоколад (по средата) ,след изпичането той почти винаги отиван отдолу шоколада?
защото тежи и пропада в неизпечената течна смес, така е и ако сложиш несмлени орехи примерно :д
ако не искаш да пропада, го слагай като се запекат.. малко преди да ги извадиш ^^