Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
Хора, мисля утре да правя тирамису.
Гледам много рецепти, тази е по-лесно обяснена :
http://www.bonapeti.bg/recepti/Tiramisu2/

Някой има ли някакви съвети или хитринки, никога не съм правила, пък много ми е мерак.
Благодаря ви :3
Пак на гости, бе! Ами, аз предпочитам да слагам ром, вместо Марсала в кафето за бишкотите. И малко в крема, де. И отгоре наслагвам настърган шоколад само или шоколад и какао. Само съвет - ако ще го правиш за някаква по-официална вечеря, направи го в отделни купички/чинийки/съдченца за по-търговски вид, че в нас много се разпердушинва, не знам защо, а е имало случаи да седи по 48 часа на студено, кажи-речи.