- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Не съм я виждал гола и не мога да кажа дали е чиста корейка.
А 102 е прав, тук се четат само оплаквания, колко трудно им било да учат в чужбина и хвалене, кви са умни, защото учили там.
Ми гадно е, не заради ученето, заради хората.
Като ми скимне в 2, че искам на бар и с радост установявам, че единственото денонощно нещо е библиотеката. Не, мерси
Като получа тахикардия или както по някои ширини му викат на галено сърцепляс, установявам, че е неделя и нямам право да съм болна.
А за хората като тръгнат/ете да говорите, човек остава с впечатлението, че там са няква висша раса, а в България сме пещерняци.
Ричи, теб май никъде не те кефят хората ;д. 99% от българите не се побират в твоите критерии за обличане, обноски и т.н. Пък тва за дискотеките - явно не сте достатъчно оборотни, че да ви канят на частни партита ;д.
В темата за облеклото нямам чак толкова мн претенции, нито съм тръгнала да снимам хората по улиците и да им се възмущавам :Д Относно другото- не знам, не съм се сваляла в библиотеката (ебаси извратеното)
Как пък го прецени? Не ме карай да ставам пак сериозна, изморена съм за полемики, ще кажа само, че българинът се побира далеч повече в представата ми за гостоприемство, чувство за хумор, индивидуалност и обноски (да, даже и това) бил той костюмиран или с широки дънки, болднатите от които мн ценя.
Последно редактирано от therichbitch : 05-23-2015 на 20:52
Ех бе, ричи бе, не показвай спрелчески тенденции сега ;д. Беше шегица.
Във всяка шегица има капка мнение
Папугай, не ходя, мразя библиотеките
Е, аз просто избутвам децата от люлките, не ми трябва да ставам рано
Веднъж и аз го опитах, дойдоха двама бащи и ме набиха, ти си жена и нямаш проблем.
Я дайте няква идея за манджа,имам картофи и 3 лева ;д
И помоли съседите за бучка масло!