.
Отговор в тема
Страница 184 от 199 ПървиПърви ... 84134174180181182183184185186187188194 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 576 до 4 600 от общо 4966
  1. #4576
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    7 489
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хора, някой да е мариновал с кетчуп? Опитах една марината от интернет, не беше лоша, но нещо не й беше съвсем наред.
    беше равни количества кетчуп и мед плюс малко соев сос и подправки.
    Със кетчуп се сещам само за сладко-кисел сос. Вариш захар в олио и сипваш кетчуп. Може и малко бял пипер.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

  2. #4577
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Вариш захар в олио и сипваш кетчуп.
    О.о. Сладко- кисел сос не се ли прави с оцет и захар + кетчуп, не с олио

  3. #4578
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    имам гъби, доматено пюре, моркови, лук, магданоз и исках да направя сос за спагети ама незнам как
    някой да пише рецептата и начина и последователността че гъбите стоят от 5 дена вече....

  4. #4579
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    С доматеното пюре значи говориш за болонезе, там има и кайма обикновено.
    Но по принцип запържваш първо зеленчуците в малко мазнина (каквото ползваш там), после се добавят каймата (може да сложиш и червено вино) и доматеното пюре- на бавен огън и накрая подправките. Това е.

  5. #4580
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    запържваш лука до златисто, прибавяш гъбите и морковите и запържваш, докато омекнат, накрая доматеното пюре и магданоза и да не забравиш сол.. оставяш още малко, махаш, заливаш спагетите, рендосваш кашкавал и воала

  6. #4581
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    дам, може и кайма или бекон и те се слагат така, както каза ричи
    а пък с вино никога май не съм опитвала, ама звучи вкусно...

  7. #4582
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    имам си кайма да
    значи да спазвам последователността на тази жена от по-горе?
    ама аз един път сложих гъбите и доматеното пюре да бълбукат заедно и стана полу-гадно защото гъбите май убиха доматеното пюре и не искам пак да стане така
    да не би гъбите да се правят отделно?
    също май по-добре да не слагам моркови защото ще има да ги чакам часове да омекнат

  8. #4583
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    ако искаш да стане вкусно, първо гъбите отделно и им слагаш масло, черен пипер и сол

  9. #4584
    Мега фен Аватара на Blab
    Регистриран на
    Mar 2007
    Мнения
    8 105
    може да си свариш гъбите предварително, за да си пуснат сока; //не знам какви са ти гъбите всъщност, но предполагам печурки
    морковите се задушават заедно с лука (с малко вода, под капак; ) за отрицателно време;

  10. #4585
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    значи правя гъбите отделно
    ами за моркова?

  11. #4586
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    аха ама като го знам МОРКОВА какъв е
    въобще няма да омекне за отрицателно време

  12. #4587
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    ми изяж го без да го готвиш

  13. #4588
    Мега фен Аватара на Blab
    Регистриран на
    Mar 2007
    Мнения
    8 105
    пробвай да го нарежеш;Д

  14. #4589
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    и да и черен пипер може, тъкмо ще станат три подправки за щастие

  15. #4590
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    добре
    пропускам моркова и гъбите отделно както си подозирах

  16. #4591
    Супер фен Аватара на Vanchhh
    Регистриран на
    Jan 2013
    Мнения
    1 910
    А защо не помисли над въпроса дали гъбите ти не са отровни?

  17. #4592
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    ама прости ги запържи предварително и после добави другото, иначе напразно излишни съдове.. ;/

  18. #4593
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    и с масло като има гъби е по-вкусно наистина

  19. #4594
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    и кажи на близките ти, дали искаш да те кремират и какво що, ако нещо стане ;/

  20. #4595
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    аз масло не ям май и от години не съм си купувал ама имам един зехтин който ми е отдавна
    ама съм чел че зехтина не е добре да се готви с него
    май остава само доброто старо гадно о-ли-о

  21. #4596
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    с каквото и да е струденопресавано масло не е хубаво да се готви, смисъл такъв да се топлообработва, ама примерно на вече махнато от огъня ястие и поизстинало.. може да се добави, та ако не е такъв вид, няма проблем, виж му етикета..
    Последно редактирано от galaxy29 : 06-29-2015 на 21:56

  22. #4597
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    и да не би да си опитвал само гадно масло и да не си опитвал ей това http://www.rostar-bg.com/uploads/ima...7693_small.jpg

  23. #4598
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    добре

  24. #4599
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    маслото май е вредно и затова не го ям

  25. #4600
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    мне, зависи от маслото и по колко ядеш, абе накратко.. осъзнай се ;/

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си