Вчера си купих фъстъчено масло и балсамова редукция.
Фъстъченото масло го смесих с малко кисело мляко и го ползвах като дип за ябълки, поръсени с кокосови стъргогини и лешници. Следващия път ще ги намажа с него, че да се залепят поръските, че в момента трябва да обера всичко от пода

А който от вас не е пробвал балсамова редукция - само мога да препоръчам. Не е като балсамико, с нея може да направят всички онези уж прости, ама супервкусни fancy салати. Планирам с айсберг, чери домати, малко краставичка, запечен слънчоглед и отгоре - балсамовата редукция. Обмислям какво още мога да сложа - евентуално рукола, че да е по-цветно, ама ми се иска и нещо друго.

Едит 2 секунди по-късно: ГРИЛОВАНИ ТИКВИЧКИ. ДА, ДА, ДА!