.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Салатката от днес:
    Айсберг, чери домати, краставици, тиквички на грил тигана, запечени на тиган набързичко слънчогледови семки. Балсамова редукция, зехтин, лимонов сок.
    Лелеее, уникално вкусно. Облизахме си пръстите. Тези от вас, които имат късмета да имат сирене под ръка, може да си сложат

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ....
    Спи ми се малко и не разбрах заради кое бе възторгът- семките ли са акцентът?
    Пробвала съм само лешници да слагам на салата аз. Не беше лошо )

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Спи ми се малко и не разбрах заради кое бе възторгът- семките ли са акцентът?
    Пробвала съм само лешници да слагам на салата аз. Не беше лошо )
    Като цяло комбинацията. Особено доволна съм, че най-накрая имам балсамова редукция, отдавна си търсех.
    Обожавам ядки и семена върху салата. Най-много слънчоглед, тиквени семки и сусам.

ДОТА, заради такива като теб хората имат негативно мнение за био магазините (освен заради факта, че понякога умишлено им надуват цените, за да промотират здравословното хранене като луксозен лайфстайл). Как няма да е негативно, като ти не знаеш какво е био, следователно си си набил в главата, че всички био продукти трябва да имат срок на годност до... утре и всичко, което ти се различава от изключително грешната представа, е доказателство как био магазините лъжат.
    Ще раздухвам колкото си искам, защото информацията ми е коректна.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ДОТА, заради такива като теб хората имат негативно мнение за био магазините (освен заради факта, че понякога умишлено им надуват цените, за да промотират здравословното хранене като луксозен лайфстайл). Как няма да е негативно, като ти не знаеш какво е био, следователно си си набил в главата, че всички био продукти трябва да имат срок на годност до... утре и всичко, което ти се различава от изключително грешната представа, е доказателство как био магазините лъжат.
    Ще раздухвам колкото си искам, защото информацията ми е коректна.
    А заради такива като теб, са измрели динозаврите.
    Аз знам, какво трябва да е био, ти обаче продължавай да се заблуждаваш, че плащайки три пъти повече за лайна, ще получиш нещо различно от лайна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си