
- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
има специални кашкавали за кашкавал пане
:дд Тоя па. Всичко отдалечено от морето, е провинция.
ДА!
Бтв, Тори, като панираш, използвай евтини продукти - по ресторантите винаги използват остатъчно месо за панираните хапки и се панира най-елементарната бяла риба.
За кашкавал и топено сирене пане съм чувала, че трябва да ги нарежеш на парченца и да ги оставиш във фризера за малко. После ги овалваш и ги буташ в тигана - докато сиренето вътре се усети да се разтече, отвън вече има коричка.
Ние днес сме на вегетариански ден, сглобявам рецепта за паста със зеленчуково-сметанов сос
Дойде ми на акъла, че има продукти, които изобщо не докосвам - грах, например. Трябва да измисля тези дни една гарнитура с грах и царевица...