- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
Такааа. Момичета бихте ли правили секс с девствено момче, ако не, защо ? Какво ви спира ? Не смятате ли че правейки го девствен или неопитен вие ще имате повече контрол над нещата, което ще рече повече удоволствие за вас.
Повечето момичета казват че не биха го направили с девствено момче. Смятам или поне предполагам че, тези момичета навярно не са добри в леглото и в повечето случаи, партньорите им вършат цялата работа в леглото, но разбира се това мнение не се отнася за всички тях.
Айде почвайте да разсъждавате.
Просто и ясно: Не виждам как девствен ще ме привлече дотам, че да искам да си легна с него. Знам какви качества ме привличат в един мъж и не смятам, че такъв, който не е правил секс, ги притежава и владее необходимите тънкости. Самият факт, че съм по-напред от него в това отношение, също би ме отблъснал.
Удоволствието ми ще е на 0, ако трябва да го играя учителка и да го уча на елементарни неща. Може светът да е изчел, докато не е видял вагина на живо, няма как да умее доста неща.
Правила съм го с девствен, преди време... преди много време. Не беше нищо особено, като се има предвид, че съм била с опитни момчета. Самата им липса на увереност не ми харесва. Много по-хубаво е преживяването с опитен партньор.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Въпреки че не съм момиче, ако бях - смятам, че дори би било по-яко.![]()
Мнението ми се припокрива с това на Пантерката.
Абе автор, идеята е да не разберат. Те ако знаят няма да искат по принцип.
Поли, ама такива ги избираш, или просто ти се иска с такъв? Дай някви пояснения.
Не, не бих. Може би, ако бях на 16 примерно и бях по-неопитна отговора ми щеше да е, че бих го направила. Но сега - не, мерси. Пък и честно казано не мисля, че има някой девствен между 20 и 24 години, който да ми хареса, а с по-малък също не бих. Общо взето логиката ми е точно обратна на твоята, авторе![]()
да, искам да отракам момче :д
сигурно ще е супер awkward и ще се държи като някакъв заспал идиот, но ...
по дяволите, някво яко е да си първата на някого :д
ахаха
въпреки че постът ми е инспириран от един съвсем друг случай, та.. не ми считайте за обективно мнението.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
То ако всички не искаха девствени, нямаше да има недевствени... Все някога трябва да има първи път за 1 човек.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ако харесвам някого това ще е последното,което ме интересува.
Чудя ви се.. и вие сте били девтсвени и неуверени, ама някой си е легнал с вас. Сега (1-2, може би 3 години след това) вече сте тооолкова напред в тези неща, че никога не бихте спали с девствен?![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Отне време преди да можехме да се насладим на другия изцяло. И точно в това е въпроса. Защо да си губя времето в учене на някого и минус удоволствие, когато мога да получавам страхотни сексуални преживявания с другиго?
Ако е само за секса - окей.. Обаче да отпишеш някого, с когото можете да имате нещо повече, само защото първите няколко пъти няма да е "страхотно сексуално преживяване"... серизоно?! :о
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Според мен пък девствено момче би се постарало много повече да задоволи партньорката си от някой "опитен", стига това момче да не е някой 16-17 годишен примерно, който гледа да "мине" някое момиче само и само, че да се похвали пред приятелите, че вече не е девствен.
Ако е образован пък, може и да не си проличи, че е неопитен... има много образователни филми, в които се показва кое, как, къде и защо.Като се добави и старанието от негова страна, момичето може да си прекара много по-добре от някой "опитен" батко, който до такава степен е свикнал със секса, че спира да обръща внимание на нещата които биха подлудили половинката му.
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Не, не и не-то няма да е секс, а опити за вдигане на "самолета"... огромна доза притеснение и сдухвация, свършване в рамките на половин минута .. и аз секс ли ще правя, или ще чакам да намери правилното място след мъчително търсене...
Последно редактирано от TheNormalGuy : 10-30-2012 на 04:09
Ами, двама от 3мата с които съм го правила бяха девствени ... И честно казано с тях даже повече ми хареса от колкото с първи,я който не беше ... Наистина с стараят повече... На сегашния ми приятел аз съм му първата, притесняваше си се, обаче знаеше как да ме предразположи, къде да пипа, какво да прави, стараеше се да не направи нещо не като хората... докато на повечето момчета, след като вече са го направили и започват да се мислят за богове.... ами не е така