.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Срам ме е да я целуна

Тека моля помогнете срам ме е да я целуна по устата. Целувал съм се с език много пъти но ме е срам да я целуна нея.
    аз съм доста нисък за възраста си от което също ме е малко срам иначе още на момента мога да тръгна с 5-6 момичета но ме е срам защото съм много нисък. Всеки ден ми лепват по поне 10 целувки но продулжава да ме е срам от момичето което съм избрал. В 5 клас за първи път легнах с момиче само се целувахме с език ии други глупости но от нея ме е срам а вече съм с няколко години по голям.Как да преборя този срам ? Всеки ден се виждаме но не смея по устните пък камо ли с език А много искам да я целуна във всеки един момент само тя ми е в главата

Супер фен Аватара на Anonys
    Ми целуни я |(

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми план график да ти дадем освен? Няма друг начин, отиваш до нея, говорите си нещо,ала бала, приближаваш се до нея и я целуваш,ако видиш ,че ти отвръща на поведението.
    само за протокола на колко сте и двамата?
    maDamn

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ми план график да ти дадем освен? Няма друг начин, отиваш до нея, говорите си нещо,ала бала, приближаваш се до нея и я целуваш,ако видиш ,че ти отвръща на поведението.
    само за протокола на колко сте и двамата?
    На 10-12...

Ми... говорите си, поглеждаш я в очите, приближаваш се и я целуваш. Просто и лесно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

някой попита на колко съм аз съм на 14 тя е на 12 знам малки сме ама в днешно време е тека. Та по темата аз съм се целувал само с момичета на моята възраст незнам каква ще е неината реакция като е на 12

е каниш я да излезете => оставате насаме, говорите си, смеете се ала-бала. Ако ти отвръща (самият факт, че е излязла с теб, значи, че те харесва), намираш момента, приближаваш се и я целуваш. Ако толкова се притесняваш, просто я целуни леко (без език) първия път и вече според нейната реакция ще прецениш как и колко да действаш. Успех и не се срамувай толкова

Мега фен
    Град
    Earth...
    Тебе те е срам да я целунеш, а не дали я е срам да бъде асоцирана с тебе?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Срам пyтка не ебе

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Срам пyтка не ебе
    и къща не храни. от малък да го знаеш

Добре мерси много ще го имам в надпредвид мерси

Етикети за тази тема