.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво да правя :(

Здравейте !

От няколко месеца имам връзка с едно момче. Преди месец се скарахме и се разделихме по моя вина. Осъзнах грешката си след това. Хлътвах все повече и повече, а той сякаш се отдалечаваше от мен и не търсеше никаква връзка с мен. Това ме наведе на мисълта, че не се интересува повече и че му е безразлично. Известно време никакъв контакт не поддържахме . В крайна сметка той ми писа. Поговорихме и разбрах, че той още има чувства към мен. Проблемът е бил в това че съм прекратила връзката ни без причина (което, от една страна, си е точно така ;д ) Тогава се сдобрихме и почнахме да си пишем по-често. Но забелязах коренна промяна в отношението му към мен.От както се скарахме не сме се виждали изобщо. А преди това нямаше сутрин в която той да не ми се е обадил или да не ми е писал смс. Държеше се с мен така, както всяко едно момиче би искало приятелят и да се държи с нея. След цялата караница това ми липсва ужасно много. Липсват ми разходките по тъмните улици вечер и топлината от ръката му, стискаща моята.. Липсват ми продължителните ни разговори и дори моментите прекарани в мълчание.. Липсват ми целувките му, прегръдките му и всичко свързанo с него...
    Въпреки че говорихме по въпросa и той каза, че има силни чувства към мен, продължава да се държи студено. На какво се дължи това ? Замислих се дали не се съмнява в моите чувства и направих всичко възможно да разбере какво изпитвам към него. Отново без резултат.Същото държание.
    Има ли начин според вас, всичко между нас да е както преди ? Какво трябва да направя ?
    Последно редактирано от soshy97 : 11-12-2012 на 18:51

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ами очаква да направиш някакъв ход, който да му покаже, че нема пак да го отритнеш. Нормално е да е предпазлив, особено с оглед, че ти продължаваш да очакваш всичко от него.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на someonerandom
    Човекът си си е държал,както му идва отвътре и както трябва,и е получил отрязване,без да разбере откъде му е дошло.Нормално поне известно време да е по-дистанциран и да не се отпуска напълно.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на notlike
    Аз не знам как ти се е вързал на акъла въобще отново. Аз бих ти ударил спартански ритник - и без това имам доста занимания, с лапешки истории не ми се занимава. Радвай се, че момчето ти наистина е лудо по теб, оценявай го, защото след време ще разбереш, че не всички са такива като него, а и самият той навярно ще се промени, когато го поочука животът.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Била си явно доста груба. Постъпката ти е прищявка и сигурно доста си го засегнала. Едно извинявай и един сериозен разговор за това той как се чувства и твоето обяснение, но на живо, а не писаници, ще ви дойде добре.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма как нещата да са еднакви, след една караница и скъсване.
    То е ясно.

Наистина има нужда от време, но все още не разбирам защо продължава да не търси връзка с мен...
    Твърди че има чувства, но все пак не се обажда и не отговаря на съобщенията ми .. Съсипва ме това чакане...

Вече мина седмица..повече дори, от както се сдобрихме, и пак нищо ((
    Не мога без него.
    Последно редактирано от soshy97 : 11-16-2012 на 10:23

Както сама каза - вие сте се разделили без причина и по твоя вина. А щом той все още те харесва, а ти си го зарязала веднъж, след това е нормално да е дистанциран за известно време. Самият факт, че още не ти е казал "Нека да забравим и да сме си само приятели", говори достатъчно за него и за това, че има чувства. Направи крачка към него, не се отказвай.. И не си говори с него само докато си пишете, а се вижте и си поговорете лице в лице. От опит мога да ти кажа, че очите говорят по-добре от която и да била уста. Ако той успее да разбере чувствата ти - добре, но ако не... тогава не знам.
    А и винаги можеш да го приемеш от добрата страна - не е последното момче на планетата
    И един мой съвет: Изгледай някоя забавна корейска драма - много помагат и утешават

Направих всичко възможно вече. Само аз го търся. Разбирам, че е нормално да е дистанциран, но при положение че казва че още изпитва нещо към мен не разбирам защо нито веднъж не се сети да ме попита как съм.
    Попитах го един път, кога възнамерява да се видим и изобщо възнамерява ли, той ми отговори, че ще е скоро. Скоро, скоро... седмица мина вече даже повече нищо не казва.Продължавам само аз да го търся. Именно това държание не разбирам. Уж има чувства, уж иска да сме заедно а нищо не прави по въпроса.. дори не ми съдейства, когато аз се опитвам да направя нещо. Всичко беше повече от перфектно, а аз го съсипах. Сега ще си понеса и последствията, защото в крайна сметка разбрах, че съм човек, който оценява това, което има, след като го загуби..имайки предвид и миналото ми..
    Знам, че не е последното момче на планетата, но точно в момента бих дала всичко за да сме заедно отново.
    Последно редактирано от soshy97 : 11-17-2012 на 13:59

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Виж се с него без да го предупреждаваш, просто разбери къде е в даден момент и час и го изненадай. К'во чакаш ? Покана за event по фейсбук ли ?

Грешката ти е била там , че си го оставила. Ти си му разбила сърцето. Защо очакваш той да се държи по същия начин?

Не очаквам да се държи по същия начин, просто така ми се иска. До момента направих всичко възможно да му покажа че съжалявам и че искам да сме заедно.. Това, което очаквам, е той да откликне по някакъв начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си