- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emotion vs Reason
Не възприемам нещата така, супер обикновено е, а аз не съм обикновена.
Отделно има хора, които просто нямат интуиция и дори не знаят какво е това нещо, а не са повече или по-малко опитни от другите хора.
Интуицията си е интуиция.
Може да отиваш на ново място - нямаш опит преди и още преди да си стигнал знаеш че ще стане нещо кофти и действително се случват неприятни неща в последствие, като това дори не е предварителна настройка, "самосбъдващо се пророчество" и т.н.
Нещо като една ситуация с гаЖито: знам, че празнува с техните 25 години от брака им. Не знам къде празнува, как и т.н. Предполагам, че ще е масивно тържество. Въпреки всичко през цялото време получавам "факсове", че е в Дивака, някъде около мен и т.н. Естествено, пренебрегвам всичко това, казвайки си, че това не може да е така. Рационализирам. По-късно се оказва, че наистина е бил в Дивака с техните на скромна вечеря само 3мата. Аз тогава също бях в Дивака само че с колеги. Не стана много ясно в едно и също заведение ли сме били, ама не намирам за никак случайно, че съм си мислела ("мислела" не е правилната дума де), че и той е някъде наоколо, в Дивака с техните и че вечеря и то наистина да е било така. Просто не е случайно.
Има свръхестесвени неща - вярвам в това. Безкрайно ме дразни вечното оборване и рационализиране на хора, които не вярват, просто защото не изпитват същите неща.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride