- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Emotion vs Reason
Не е това. Каква фантазия. Какво отдаване. Аз си избивам от главата това усещане, което в последствие се оказва вярно.
Много е лесно така - всичко е случайно, просто съвпадение. Като станат много съвпаденията как почваш да оправдаваш ситуациите?
Не мисля, че някой има суперинтуиция. При мен се появява рядко, но пък е вярна. Може опитът да има значение, но конкретния пример с Дивака не съм имала опит, че ще почувствам, че е в същото заведение и той ще се окаже в същото. Въпреки че бях настрояна, че е на мега пищно пранзненство по повод годишнината на родителите си, щото дни по-рано ми е обяснявал, че ще ходи "на празник", а не "просто ще вечеряме някъде". Тази ситуация как да я обвържа с опита? Имам и други такива.
Не че генерално не е обвързан с интуицията, но не винаги със сигурност.
А където каза за свръхинтуицията, то нямаше да е интересно да имаме свръх-, затова се появява от време на време и поне в моя случай не е част от всички други случаи, когато съм си мислила нещо, а особено усещане, по-различно от останалите. Което, както казах, често пренебрегвам, а не е трябвало.
edit: Помислих малко. Конкретно за случая с Дивака може би наистина сте прави. И все пак е странно точно тая мисъл да ми дойде наум - сми', че може да е в същото заведение на вечеря с техните. Като някаква далечна асоциация. Нз. :< Ще се опитам да помисля и над вашите гл. точки
Последно редактирано от jghgh : 11-16-2012 на 19:20
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride