Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Личи си, че нямаш интуиция. Защото моята не ме оставя намира, докато не я послушам.
Let's be real here.
От ЛОГИЧЕСКА гледна точка, ако почнеш да ми говориш за "вътрешни гласове" ще те помисля за шизофреничка, защото реално е наистина толкова малоумно.

П.П. Айде, бе! Личало си? Понеже не вярвам в "нещата", да не кажа глупостите, в които ти вярваш, аз съм нямал "интуиция"? И да имам и да нямам, ми е точно все едно. Аз нямам нужда да разчитам на "интуиция", за разлика от теб. И усещам как ще ми кажеш, че човек, който няма "интуиция" е некадърен, несръчен и т.н. Очаквам го.

Един куп неща ги знам просто така, вътрешно усещане, без никой да ми е казал или учил.
Да, окей. Глупости на търкалета.

Точно като вътрешен глас, който те съпътства. Или човърка и не те оставя на спокойствие, докато не стане неговото.
Имам прекалено силна интуиция, за да се съглася с идеята, че тя въобще не съществува.
Най-вероятно си шизофреничка. Глас, който те съпътства? Имаш ли въображаеми приятели?

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
Интуицията за мен е някакво усещане...такова вътрешно, което ти казва: "върви от десния тротоар...." и на 3тата крачка си намираш 5лв.=> реална случка от преди месец и нещо.
1. Ти просто си искала да вървиш на десния тротоар. Просто решение. Не е ли така?
2. Аз ще си помисля, че е просто съвпадение, че съм си намерил 5лв. Голяма работа.
Смешно е за мен, как просто си вървяла на тротоар и си си намерила 5лв. и си викаш "А!, явно на това му викат интуиция. Брей, тая интуиция, бе! Чак и пари ми носи. Мисля да следвам интуицията си от сега нататък.", примерно.
100% нямаше да кажеш, че е "интуиция", ако не си беше намерила 5лв.