- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Коледна тема <3
Знам че е рано, но ми е такова настроението и ми е миличко и ще ви мразя до края на живота си, ако ми съсипете темата *поставя удивителен знак, за да е по-драматично*
*премисля и осъзнава, че горната мисъл е ужасна, защото в тази тема не може да има омраза*
И така:
Единственото, което обичам в зимата са лампичките, снега, когато го гледам през прозореца, коледното дръвче с играчки, свещичките, топлотата в студа и топлотата, която излъчват хората, които са хора. <3
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
![]()
Искам да живея в къщата от филма "Ваканцията" по Коледа. *inlove*
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ооо ся колко алкохол за загрявка ще се изпие
Creative Technologie
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Още картинки! :Д
Коледа я свързвам .. и аз не знам с какво, но отдавна не е това, което трябва да бъде.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
обичам!
това ми хареса
http://imgur.com/a/nsj3g
[b]
като се сетя за Kоледа ми става едно сладко.. ама като се сетя за студа и всичкото изчезва.. иначе ндам.. супер яко е.. на топло,навън хубав бял сняг,хората се гушкат още повече защото им е студено,улиците през тъмното са невероятни ... абе всичко е хубаво с изключение на студа
на тая колко и личи че има детски глас ^
Обожавам тея студени днииии и като цяло ми харесва като се събудя сутрин и всичко е в сняг.Едно такова чувство на уют ме обзема..пък и си харесвам повече зимните дрехи :>