Здравейте имам проблем,преди 1 година се разделих с момче ,което обичах много ,имахме страхотна връзка,но обстоятелствата се промениха,заминахме да живеем далече един от друг и решихме да се разделим.След време той продължи ,аз както повечето момичета,имах надежда,че всичко ще се оправи,но така и не се случи.Страдах доста време 6-7 месеца не поглеждах момче.После дойде лятото и нещата се промениха забавлявах се постоянно,останах за 3 месеца на морето при една приятелка и си прекарах прекрасно лято.Сега съм пак в София и чеснто казано,нямах кой знае какво желание да започвам каквато и да била връзка.Има едно момче запознахме се в края на лятото от Бургас студент е в София,той си дойде тук,започнахме да излизаме,той е от типа момчета "много съм красив,никоя не ми отказва,не искам нищо сериозно",но 1во бяхме приятели и си говорехме с часове,оставах всяка вечер при него и беше прекрасно ,разбрах,че не е такъв ,че е доста самотен, че всъщност никога не е имал сериозна връзка,всичко е било просто секс.Той ми показваше,че иска да е с мен,че държи доста на мен,аз не съм от типа момичета които бързо,бъзро се влюбват в красивото момче ,но пък ми беше интересен ,нещата бяха добре,до момента в който се оказа,че има и друго момиче.Момиче което е искал преди време ,но нещата не са се получили бил е влюбен и т.н,сега тя го иска и той е раздвоен.Аз нямам намерение да си тровя нервите с излишни драми не съм на 16 ,че да се напрягам излишно.Следващото момче е по-малък от мен ,много сладък ,с прекрасна усмивка,супер миличък ,разбран нещата вървяха добре излизахме,забавлявахме се,но пък той си има приятелка,към която казва,че не изпитва нищо,но не искал да я остави и да я нарани ,много ми е сладък и миличък.Третият пък е перфектен ,красив,умен, с доста добро финансово положение,разбран ,мил познавам го от скоро,излизаме почти всеки ден,говорим си ,но пък и той си има приятелка,която той казва,че не му е приятелка а просто момиче което го харесва и са се разбрали да не е нищо сериозно "връзката им",той наскоро се разделил с дългогодишната си приятелка и не бил готов за нова връзка,но пък ми намеква доста добре,че ме харесва,че съм му интересна,търси ме постоянно,доста е възпитан,просто е страхотен.Четвъртият е момче по-голямо от мен с 5 години със страхотна усмивка,постоянно се забавлявам с него,не спирам да се смея ,много е мил ,но пък е и леко дръпнат,не ми харесва ,че не учи и че казва,че в България няма смисъл от това.А всъщност е доста умен интересен ми е ,дърпа ми се ,после ми показва,че ме иска,после ми казва,че сме просто приятели,но пък ме прегръща,целува,едната вечер нещата се разгорещиха и той ме спря,каза ми че не му била това целта,че не искал да избързва,което ме стресна.Защото е на 26 доста хубав и т.н ,аз му казах,че го искам,че не мисля,че ще ме използва или каквото и да било ,но той отказа.Първите няколко пъти в които излизахме,той разбра,че излизам и с 2то момче и изведнъж изчезна около седмица не ме потърси,но аз съм нахална и исках да разбера дали това е причината,той ми се извини за държанието си,че се е отдръпнал ,но ме помоли да не го питам защо е постъпил така.Аз не се спрях де,но така и не разбрах,малко го излъгах когато ме попита какво имам с това момче,казах му че е приятел ,че е имало нещо ,но всичко е свършило.Та много много съм объркана ,не съм такава да излизам с толкова момчета наведнъж аз дори не исках,но така се случи,постоянно някой от 4та се цупи защо не съм излязла с него,но не мога да избера,не знам въобще как да постъпя ,да се отдръпна от всички ли не знам..