Ох да,знам че те си имат приятелки ,в никакъв случай не искам да им развалям отношенията ,каквото и да говорят,приятно ми е да излизам с тях,но нищо повече не се е случвало и няма и да се случи.Но остават бургазлията и 24 годишния моя грешка,че съм написала,че е на 26,само с тях е било нещо повече от само излизане,с бургазлията никога не съм правила досега по хубав секс,с толкова страст и желание,просто само когато сме един до друг и има напрежение ,искаме се ,но аз не съм тази която ще му се занимава с бивши и предишни и да го карам едва ли не да ги забравя.Въпреки,че е страшен сладур и с него е от най-много време ,просто ще нараня себе си ,а пък и малко така да го кажа,го изиграх за да видя има ли аджеба нещо към това момиче или не,разбрах тя къде ще е една вечер накарах го да отидем там, и естествено нашия глупак се усра ,само я гледаше ,говориха си и аз направо си тръгнах и му казах да не ме занимава,но той ме търси и т.н.24 годишния ухх той е страхотен,постоянно ме отблъсква,после е толкова мил и нежен,дразним се ,ядосва ме ,но пък си личи,че ме иска,но той си има твърде много принципи ,много е възпитан и сдържан,в повечето време когато сме заедно ходим в тях,защото с тези забрани по заведенията ,а и колата му е на ремонт, и просто когато ме докосне и всичко искам го,много ,най-вече мисля за него,но преди така и мислех за бургазлията постоянно пък после ми мина.... не знам ,не знам,в единия ден 4та се бутат с кой да изляза,на следващия никой не се обажда ;xx