- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гаджето или ученето? (Всичко свързано с любовта и ученето)
Питайте
Един вид да се пишат проблемите, свързани с любовта и ученето, взети заедно. Тоест едното вреди на другото и обратното. Поне аз така го разбирам.
Иначе и двете, разбира се.
Винаги може да се намери време да включиш в графика си и двете неща. Едното не е свързано пряко с другото, все пак.
В различните етапи от живота си,приоритетите са различни.Когато трябва да се учи,значи наистина се учи, и всичко останало остава на ПО-ЗАДЕН план,не да изчезва изобщо от картинката.Ако е човек на място,ще те разбере и подкрепи.Ако не може или не иска,значи не е човекът за теб,защото никой няма право да спира интелектуалното ти развитие,карайки те да избираш.Поне аз така гледам на нещата и говоря от личен опит.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
да имам приятел никога не ми е пречело на ученетопросто като се прибера от училище [примерно] и сядам да науча... колкото по-рано седна да го направя - толкова по-добре. След това имам време и за приятеля си ^_^ а и той е разбран човек, така че винаги, когато е можел е правел компромиси
![]()
На този етап ученето. Избрала съм го.
Ако след време ме попитате ''съпругът или работата'', тогава вече бих се замислила.![]()
Учението. Момчето само ще ме разсейва на този етап. Иначе след 12-ти клас, когато си оправя приоритетите и знам какво искам в живота(поне за момента), вече смятам, че бих направила така, че да имам време и за любов. Ако имах приятел, естествено щях да му отделям време, но нямам.. така че..![]()
*сън*
Да, знам.
Познавам човек, който заради училищна любов не завърши висше и се ожени и после се разведе. И сега както каза в последния коментар, цял живот ще работи като сервитьорка и продавачка на бензиностанцията. Аз не смятам да се вкарвам във връзка, която да ми попречи да си завърша това, което искам. А ако момчето не иска да продължавам и аз бих се разделила с него. Нямам намерение да си провалям живота, заради едно мъжко.
*сън*
Такъв човек съм,че винаги ученето ми е било преди любовта и сигурно един ден ще поставям и кариерата си на първо място.Просто гледам на любовта като на нещо преходно,а на ученето,като нещо,което ще ми помогне занапред и в интерес на истината е така. От друга гледна точка в момента съм влюбена,но успявам да ги съчетавам... имам предвид,че понякога не мога да се съсредоточа,защото мисля за него,но предполагам,че с времето ще се науча... имам предвид,че изпитвам нещо толкова силно за първи път и е нещо ново за мен...
Никога във връзките си не съм имала проблеми относно ученето. И слава богу, че не съм била с човек, който да ме ограничава и възпира относно школото. Имало е моменти, в които връзката ми е дотягала, само от факта, че съществува. Особено по време на сесия толкова съм била натоварена и изнервена, че дори телефонен разговор с половинката ми е създавал тежест.
Категорична съм, че не бих се занимавала с личност, която смята, че трябва да оставя обучението си на заден и план и да се отдам на любовта. Сестра ми имаше подобен проблем с бившото си гадже, което смяташе, че не трябва да учи висше, че не и е необходимо. Слава богу, че се раздели с него, защото идеята цял живот да е сервитьорка не и допадна особено.
^^ мхм така си е. Не си струва за един мъж да си провалиш живота!
Питам?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Винаги съм си мислела, че учението ми е приоритет към сегашния момент и нямам време за връзки. Да, ама не. Към момента много успешно ги съчетавам и двете, като дори се справям още по-добре, защото имам кой да ме мотивира. Но тепърва ще става по-трудно и по-трудно, така че ще видим как ще се развият нещата.
Иначе и двамата сме убедени, че искаме да учим.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
В началото на връзката с приятеля ми тва да съм добра в ученето ми се струваше мноого сложно.Малко ми беше гадно, защото си мислех ,че нашите може да ми кажат,че не треа да се занимавам с него, за да не изоставам с училището така да се каже и всъщност точно това ме мотивира още повече.И сега като се замисля даже доста се бях стегнала...
И за двете има време.Защо трябва да избираме само едното?
Уоу. Никога приятеля ми не ми е пречел на ученето. Когато имам изпит или каква да е нужда от време за учене, се разбираме предварително каква е схемата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И дветевинаги до сега съм успявала успешно да ги съчетавам и никога едното не ми е пречело на другото,даже с последното момче с което ходих тръгнахме точно септември миналата година когато започнахме даскало и накрая успеха за годината ми беше по-висок от предната година ;дд
![]()
Гаджетата все са ми били на по-заден план. Първо учението и приятелите. А принципно има време и за 2те. Сега не е като да имам нужда от супер сериозна връзка... но мисля, че при желание човек може да смогне и с ученето (университета), и с приятелите, и с гадже.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Малко трудно се комбинират двете неща.Всеки ден,в който съм на училище мисля за това как ще се видим и някак си оставям другото настрана.Нищо,че в работната седмица я се видим веднъж-два пъти я изобщо ..
Успявам да ги съчетая.За училище не уча много,там оценки се изкарват без особено усилие.Използвам докато съм там да си прочета анализите за уроците,да реша някой тест..![]()