.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Post Гаджето или ученето? (Всичко свързано с любовта и ученето)

Питайте

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Ааа нещо не схванах смисъла на темата

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Един вид да се пишат проблемите, свързани с любовта и ученето, взети заедно. Тоест едното вреди на другото и обратното. Поне аз така го разбирам.

Иначе и двете, разбира се.
    Винаги може да се намери време да включиш в графика си и двете неща. Едното не е свързано пряко с другото, все пак.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    В различните етапи от живота си,приоритетите са различни.Когато трябва да се учи,значи наистина се учи, и всичко останало остава на ПО-ЗАДЕН план,не да изчезва изобщо от картинката.Ако е човек на място,ще те разбере и подкрепи.Ако не може или не иска,значи не е човекът за теб,защото никой няма право да спира интелектуалното ти развитие,карайки те да избираш.Поне аз така гледам на нещата и говоря от личен опит.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

да имам приятел никога не ми е пречело на ученето просто като се прибера от училище [примерно] и сядам да науча... колкото по-рано седна да го направя - толкова по-добре. След това имам време и за приятеля си ^_^ а и той е разбран човек, така че винаги, когато е можел е правел компромиси

Голям фен Аватара на Богиня
    На този етап ученето. Избрала съм го.
    Ако след време ме попитате ''съпругът или работата'', тогава вече бих се замислила.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Учението. Момчето само ще ме разсейва на този етап. Иначе след 12-ти клас, когато си оправя приоритетите и знам какво искам в живота(поне за момента), вече смятам, че бих направила така, че да имам време и за любов. Ако имах приятел, естествено щях да му отделям време, но нямам.. така че..
    *сън*

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Учението. Момчето само ще ме разсейва на този етап. Иначе след 12-ти клас, когато си оправя приоритетите и знам какво искам в живота(поне за момента), вече смятам, че бих направила така, че да имам време и за любов. Ако имах приятел, естествено щях да му отделям време, но нямам.. така че..
    На твоето мнение съм. (:
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Като започнеш висше също няма да ти остава особено много време за любов. Казвам ти го от личен опит

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Като започнеш висше също няма да ти остава особено много време за любов. Казвам ти го от личен опит
    Да, знам.
    Познавам човек, който заради училищна любов не завърши висше и се ожени и после се разведе. И сега както каза в последния коментар, цял живот ще работи като сервитьорка и продавачка на бензиностанцията. Аз не смятам да се вкарвам във връзка, която да ми попречи да си завърша това, което искам. А ако момчето не иска да продължавам и аз бих се разделила с него. Нямам намерение да си провалям живота, заради едно мъжко.
    *сън*

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    ! (:
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Голям фен Аватара на JuStElly
    Такъв човек съм,че винаги ученето ми е било преди любовта и сигурно един ден ще поставям и кариерата си на първо място.Просто гледам на любовта като на нещо преходно,а на ученето,като нещо,което ще ми помогне занапред и в интерес на истината е така. От друга гледна точка в момента съм влюбена,но успявам да ги съчетавам... имам предвид,че понякога не мога да се съсредоточа,защото мисля за него,но предполагам,че с времето ще се науча... имам предвид,че изпитвам нещо толкова силно за първи път и е нещо ново за мен...

Никога във връзките си не съм имала проблеми относно ученето. И слава богу, че не съм била с човек, който да ме ограничава и възпира относно школото. Имало е моменти, в които връзката ми е дотягала, само от факта, че съществува. Особено по време на сесия толкова съм била натоварена и изнервена, че дори телефонен разговор с половинката ми е създавал тежест.
    Категорична съм, че не бих се занимавала с личност, която смята, че трябва да оставя обучението си на заден и план и да се отдам на любовта. Сестра ми имаше подобен проблем с бившото си гадже, което смяташе, че не трябва да учи висше, че не и е необходимо. Слава богу, че се раздели с него, защото идеята цял живот да е сервитьорка не и допадна особено.

^^ мхм така си е. Не си струва за един мъж да си провалиш живота!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Питам?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Винаги съм си мислела, че учението ми е приоритет към сегашния момент и нямам време за връзки. Да, ама не. Към момента много успешно ги съчетавам и двете, като дори се справям още по-добре, защото имам кой да ме мотивира. Но тепърва ще става по-трудно и по-трудно, така че ще видим как ще се развият нещата.
    Иначе и двамата сме убедени, че искаме да учим.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

В началото на връзката с приятеля ми тва да съм добра в ученето ми се струваше мноого сложно.Малко ми беше гадно, защото си мислех ,че нашите може да ми кажат,че не треа да се занимавам с него, за да не изоставам с училището така да се каже и всъщност точно това ме мотивира още повече.И сега като се замисля даже доста се бях стегнала...

Мега фен Аватара на strawberry88
    И за двете има време.Защо трябва да избираме само едното?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Защо трябва да избираме само едното?
    Ако пожелаем винаги можем да ги съчетаем и двете,без едното да пречи на другото,както казах стига да поискаме!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Уоу. Никога приятеля ми не ми е пречел на ученето. Когато имам изпит или каква да е нужда от време за учене, се разбираме предварително каква е схемата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

И двете винаги до сега съм успявала успешно да ги съчетавам и никога едното не ми е пречело на другото,даже с последното момче с което ходих тръгнахме точно септември миналата година когато започнахме даскало и накрая успеха за годината ми беше по-висок от предната година ;дд

Гаджетата все са ми били на по-заден план. Първо учението и приятелите. А принципно има време и за 2те. Сега не е като да имам нужда от супер сериозна връзка... но мисля, че при желание човек може да смогне и с ученето (университета), и с приятелите, и с гадже.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Малко трудно се комбинират двете неща.Всеки ден,в който съм на училище мисля за това как ще се видим и някак си оставям другото настрана.Нищо,че в работната седмица я се видим веднъж-два пъти я изобщо ..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    На този етап приятелят ми,защото и без това ученето не ме влече Предпочитам да отида на кафе,да изкарам 2-3 часа и да си ходя при него.

Е,когато уча за висше,знам че няма да е така и тогава ученето ТРЯБВА да ми е най-важно.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Успявам да ги съчетая.За училище не уча много,там оценки се изкарват без особено усилие.Използвам докато съм там да си прочета анализите за уроците,да реша някой тест..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си