.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Момчето на живота ми употребява марихуана

Здравейте!
    Ето я и моята тъжна история..
    Моята история започва от преди 3 години. Тръгнах с моето момче преди 3 години всичко беше добре от време на време имахме проблеми,но това е съвсем нормално за една връзка..бяхме се разделили за известно време,той много искаше да се съберем,но аз отказвах исках да осъзнае грешката си причината поради която скъсахме е че не вярваше на една моя дума много ме обиждаше и се разделихме..но след известно време си писахме и отново се събрахме.. Той не е можел да предолее болката от раздялата ни и започнал да употребява марихуана..в началото нищо не му казвах не ми правеше такова впечетление но след половин година почна и мен да кара..незнам на какъв акъл се съгласих.С него пушех но не отмина много време и се вразумих спрях тревата. Но той продължи. И един ден поговорих с него на тази тема. Той каза че повече няма да взима от тези неща,да намаля ги вземаше в седмицата един път не както преди всеки ден. Но той е 17 годишен а взема такива работи. Това е че и зъд гърба ми може да пуши защото в момента не сме в един град а уча в друг град далече от него. Пак наскоро говорихме и той ми каза от време на време си дръпвал по един път повярвах му ,но като бях с неговата компания видях че поръчаха чай и той пуши и много пуши препуши целият стана бял кръвното му падна..много се уплаших..Та вчера пак се карахме защо се се сърдя пред приятелите му казах му че ми неприятно да пуши а той ми отговори като съм била нацупена нямало да ми обръща внимание..Помогнете ми искам да направя чудо да спре тези гадности..Много го обичам,а искам да ги спре..Обещава ми че няма да пуши а след 2 седмици пак си дръпва дори да е малко..Моля за помощ!

Супер фен Аватара на sashko705
    К'во лошо има да си дръпва по малко?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ако се контролира и не пуши всеки ден, няма проблем. Тревата не е алкохол. Ама тия чайове... Ако не знаеш кво да правиш може и да пукнеш от чай.
    Temet Nosce

벨야카

Да знам за чайовете като пуши преди няколко дена чай той стана много блед уплаших се много.. Просто каквото и да е ми става неприятно... Незнам просто искам помощ...добре за тревичката така малко да си дръпва 1-2 пъти няма лошо,но този чай много ме тревожи,а като му дадат той почти никога не отказва...ето в приятелите му пак има 1 грам чай .... ;[[

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Да почва линиите, к'во се лигави с тая трева, да не е негър ?

Ти добре ли си ? Аз искам съвет някой да ми помогне как да спре всичко това,ти ми говориш за линии ...

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от tseti Виж мнението
    Ти добре ли си ? Аз искам съвет някой да ми помогне как да спре всичко това,ти ми говориш за линии ...
    Има един начин да спре всичко това. Зарежи го. Ако продължава да се трови, представи си какъв човек ще стане от него. Може дори да повлече и теб. Така че го зарязвай.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    К'во лошо има да си дръпва по малко?
    +

Веднъж си говорила с него, казала си му,че ти е неприятно и е продължил, което си е негово решение все пак и е кофти да му се налагаш. Опитай пак, но ако няма ефект - не му се качвай на главата. Ако толкова не ти изнася - оставяш го и това е.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

А това е причината че не искам да го оставям.. искам някак си да го вкарам в правия път...

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от tseti Виж мнението
    А това е причината че не искам да го оставям.. искам някак си да го вкарам в правия път...
    Момчето си е такова каквото е. Защо си мислиш, че трябва да го променяш? Като не те кефи си намери друг.

Не просто той не беше такъв..той такъв стана от 3 години вече съм с него и от половин година употребява тази гадост..

Град
    Bulgaria
    Тепърва ще претърпява още промени. Ако не можеш да се справиш - проблема е твой, не негов.

Banned Мега фен
    казваш му така : много добре знаеш какви са чувствата ми км теб,но не спреш ли тревата се разделяме.. не ме разбирай погрешно правя го за твое добро ... ако те обича ще я спре

Повече от фен
    изпей го на ушев
    примерно

Съгласна съм с FuCKkK13 ,май така ще направя..

Град
    Bulgaria
    Моя съвет беше същия, само без ултиматума. Просто те съветвам да не прекаляваш. Усети ли,че му се качваш на главата - нищо хубаво не те чака дори и да те обича.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Съмнявам се да ги спре, ама както и да е.
    Поговори за пореден път с него. Макар да си напълно права, ти се опитваш да го променяш и поставянето на ултиматиум в такъв случа, според мен не е правилен.
    По-скоро пред теб няма да пуши, но когато те няма - теренът е свободен и си е на пълно спокойствие. Ще те лъже и така нататък.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Проумей,че няма да спре да си дърпа.Тревата няма да го убие,няма даже и да започне да пропада,ако се контролира.Чай аз не съм пушил,не се сещам и за някой,който да е споменавал,че е,така че не съм запознат с ефектите,обаче ако наистина е толкова вредно,говори с него да спре САМО тях.Както обаче ти казаха по-нагоре,ако усети,че само му даваш зор и му се качваш на главата,нищо хубаво няма да стане.Никой не обича да го пришпорват.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    казваш му така : много добре знаеш какви са чувствата ми км теб,но не спреш ли тревата се разделяме.. не ме разбирай погрешно правя го за твое добро ... ако те обича ще я спре
    Facepalm.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Моят приятел също пуши трева,но при него е вече постоянно.Преди не беше толкова често,но сега спокойно си пуши по една 120-ка сам,сутрин с кафето. Преди много бях против това,но видях че няма да мога да го откажа,той пуши от 13 годишен,сега е на 22.Знам,че ме обича и много пъти съм му казвала точно това,че ако ме обича и държи на мен ще я спре,иначе се разделяме.Беше спрял за известно време,след това пак започна,разбирах го много пъти,той ме лъжеше,карахме се и т.н.. С времето свикнах,сега не ме бърка,нека си пуши,щом така се чувства по-добре,а и каквото и да си говорим,тревата не е вредна.. е,има си и своите отрицателни черти,но дори не може да се нарече наркотик.Аз от своя страна пуша изключително рядко.

Щом твоето момче е започнало скоро,опитай се да му повлияеш някак и да я спре,защото всеки казва "Към тревата не можеш да се пристрастиш", но честно казано познавам много хора,които пушат и бих казала,че те са точно пристрастени,дори мога да го твърдя и за приятеля ми,а той сам си го е казвал..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не се опитвай да го променяш. Остави го да си пуши, щом така се чувства окей,стига да не прекалява.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не ми е ясно как си го побирате в главата това "Ако ме обичаш,ще спреш".А ти ако го обичаш,ще му приемеш и недостатъците и няма да го караш да избира.А поставени пред такъв ултиматум,доста хора просто в един момент ще спрат да обичат.Не,не защото тревата/алкохола/плюшените играчки са му били по-важни от вас.Избийте си холивудските романтики от главата.Чисто и просто човекът,когото обичаме и с когото сме във връзка,трябва да ни подкрепя и да ни е приятно с него,а не да ни се кара и да ни поставя ултиматуми,защото някой от навиците му не го/я кефи.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    До преди малко четох същите глупости , само че за цигарите .. и сега пак.Не ви ли хрумва , че този навик е ШИБАН и СКАПАН.Да кажем , че има навик да си бърка в гъза докато върви .. казваш му .. спри недей си бърка , той ти казва не искам кефи ме и ти си окей с тва.. ама да му кажеш спри джойнта за твое добро е не се проваляй .. и той да ти каже , не не абсурд искам да стана пропаднал загубеняк.По-скоро бих го зарязъл .. щото почнеш ли 1 път с тия неща следват и други..

И НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА ДА МИСЛЯ ПО ДРУГ НАЧИН

the end

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Не ми е ясно как си го побирате в главата това "Ако ме обичаш,ще спреш".А ти ако го обичаш,ще му приемеш и недостатъците и няма да го караш да избира.А поставени пред такъв ултиматум,доста хора просто в един момент ще спрат да обичат.Не,не защото тревата/алкохола/плюшените играчки са му били по-важни от вас.Избийте си холивудските романтики от главата.Чисто и просто човекът,когото обичаме и с когото сме във връзка,трябва да ни подкрепя и да ни е приятно с него,а не да ни се кара и да ни поставя ултиматуми,защото някой от навиците му не го/я кефи.
    да го подкрепя в вредни за здравето му неща ? и нямах предвид холивудските романтики,а това че ще пречи на връзката им,а от там ако иска да е с нея да я спре....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си