- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мразя я!!!!
Това е едно момиче от моя клас, което много мразя! Ходи облечена в черно, но е хубава. С черна дълга коса,висока,слаба!!!! Имам чувството, че не й пука какво мислят другите за нея. Има много противоречиви мнения за нея- едни казват, че е грозна, тъпа и аутсайдер. Има такива които говорят, че е секси и хубава. Винаги ме гледа злобно и нищо не ми казва...това ме дразни, че не й пука , че говоря зад гърба й. Тя има ебаси късмета и се фука, че печели някакви смотани награди! Постоянно се хвали във фейсбук . И качва снимки как е пътувала с гаджето й. А гаджето й трябваше да бъде мое гадже!! Много ме дразни, искам да я пребия!!!!
kill yourself, stupid bitch
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Сериозно ли?
Не я мразиш, а й завиждаш.
Сигурно ти си по-грозновата, злобна и не толкова инициативна като нея. Както се вижда явно и психиката ти е по-лабилна.
Има защо да й се дразниш. Тя явно е всичко, което ти не си, а искаш да бъдеш.
И спря да се върти за миг земята..
И според мен ти не я мразиш а й завиждаш. По-добре я опознай, може пък да е добра![]()
Ти го каза, момиче...
Авторке, заслушай се малко в думите си. Ти сама го казваш: печели ,,смотани,, награди, а ти печелиш ли някакви? Ти казваш, че е хубава и си има приятел... Аз бях като тебе и има още 1 % останала такава завист, но преди :х Всеки които струва повече от мене го мразех, но нищо не постигах. Аз пораснах, на 15 съм![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Това е абсурдно, не й завиждам! Просто я мразя и ненавиждам!
Тролче
хаха чиста завист си е това![]()
![]()
Добре, какво всички ме нападате? Та , тя е ужасна , най-гадната!! Всеки ден гаджето й я взима от даскало и се целуват пред мене !! Искам той мене да ме целува!! ЩЕ взема да я пребия !!!
Недей да я мразиш. Недей да мразиш нищо. И никого. Радвай се за нея, тя е щастлива. Тя е намерила себе си. Ти кога ще намериш себе си?
ОМГ!!! Гери, това ти ли си???? Боже, и по форумите ли ме хейтиш?? Много добре знаеш, че чета този форум!! Какво искаш от мене???
леле каква злоба какво нещо: ''ще я пребияяя"... хахахаха завист, злоба, ниско самочувствие, ниска самооценка, подценяване, че и хейтърка... наистина съвземи се, погледни се себе си, вероятно и ти имаш хубави черти и то немалко, просто се погледни себе си, харесай се първо и спри да гледаш другите и да искаш чуждия живот... живей си своя и я преглътни тая злоба защото ще те унищожи накрая..
Последно редактирано от diamant4eto66 : 12-30-2012 на 11:25
Или имаш раздвоение на личността или имаш много свободно време.
Залагам на второто.
Сама се издаваш с многобройните "!!!!", "???". Другия път се постарай повече.
Що не си теглиш куршума, а? Кво сте седнали да ме занимавате с празните си работи. Момичето просто игнорира пачаври като теб!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ТрООООООООООООООООООООООО Ол