- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мразя я!!!!
Завиждаш ѝ, че е с момчето, което ти харесваш и от там започваш да мразиш всичко в нея...а, и си трол... трололололо
Аз не мога да разбера, защо момичето което мразиш трябва да й пука какво другите мислят за нея и да си трови нервите и здравето с глупости като теб? И разбира се, че момичето ще те гледа с ненавист, нямаш ли си друга работа освен да злорадстваш зад гърба на другите, явно ти е много скучно и се чудиш какво да правиш или се чудиш как да правиш гадно на другите, нямаш ли малко срам? Държиш се като някоя проста селянка. Порасни малко и намери на какво да се радваш, а не на какво да завиждаш и злобееш. Като не я понасяш просто не се занимавай с нея, не я коментирай и т.н.
само не знам защо ни занимаваш с твоята завист а не се опиташ да станеш като нея!!!на мен преди ми пукаше за мнението на другите и ми се подиграваха по едно време(слаба съм,висока,до тук добре,ама до преди 2 години нямах кьорав бюст,а я ме виж сега...). теглих им една майна на всичките и ела ми виж сега тайфата,гаджето и тн.има и по готини от мен,високи,руси,зеленооки,с лаби..те ми се подиграваха преди а като ги отцепих ела ги виж как ми се подмазват да седим и да излизаме заедно сега!!!ДА НЕ ТИ ПУКА ЗА ЧУЖДОТО ЩАСТИЕ,ГЛЕДАЙ СИ СВОЕТО!!!!!![]()
Хаха. Сега се смея на миналото,когато още бях хлапе!
В пети и шести клас бях като теб! Завиждах на едно красиво момиче от класа. Ама изглежда като неземна красавица- гъста и кестенява с натурални кичури коса,със синьо-зелени очи.И в пети и шести клас нямах приятелки,не общувах...просто и завиждах. Защото нямах никакъв бюст,косата ми беше къса..
И сега в седми клас съученичката ми пак е такава-дружи с всички момчета и си боядисва косата със степче,но това вече не ме интерва. Защото си намерих приятелки,с които мога да си лафя,косата ми стана гъста,дълга и хубава,като нейната направо! Оформих си веждите,сега вече съм намахана и не ми дреме кой кво казва за мен. Дори тези,които ме отбягваха и ми се подхилваха зад гърба,сега да ги видиш просто как идват при мен!!!
А пък и в пети и шести клас нямах гърди ИЗОБЩО,а сега вече имам. Слаба съм,висока съм и даже приятелките ми ме питат как така съм слаба и винаги дупето(с извинение) ми е стегнато. И отговорът ми е без да се перча"ми такава съм"
По темата: Затова недей да злословиш за нея! Момичето нищо лошо не ти е направило!!! Като има гадже,си има! И ти ще откриеш момчето,което ще те обича и ще те харесва!
Ахахаха, мрази я, защото не я интересува кво говорят зад гърба и и щото пича е избрал нея, а не злобната кучка дет злорадства зад гърбовете на хората и им завиждаДаже не знам за кви кучки говорим, не вервам да си на повече от 12-13.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Как и е Facebooka да я видим...![]()
Аз мога да заявя че може би приличам на това момиче.И мене така ме мразят както ти нея...Спри да я мразиш.Тя явно е по-умна че да не ти обръща внимание а ти продължаваш да я обсъждаш с простотата си!
Оооо боже, защо просто не спреш да ѝ завиждаш. Окей, има неща, които ти нямаш, обаче това, че ѝ се дразниш и я "мразиш" няма да ти подобри положението, не е ли така?
По-добре се концентрирай и обърни завистта си в нещо добро - нека тя те накара да станеш по целеустремена, да се грижиш повече за себе си и някой ден да я надминеш.
Завистта и омразата не са хубави неща, просто ги остави и помисли за себе си вместо за останалите, както е направило онова момиче.
Просто завист! На колко си?На 13? Щот ако си по-голяма...не ти завиждам. О чевидно момичето е всичко, което ти не си и искаш да бъдеш. И логично на нея не й пука за глупостите , които плямпаш зад гърба й.Вземи малко се вразуми и си гледай собствения живот! Недей да плюеш по адрес на останалите просто защото са нещо повече от теб! ПРЕСТАНИ ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО ДЕТЕ, НА КОЕТО СА МУ ОТКРАДНАЛИ БЛИЗАЛКАТА!ПО ДЯВОЛИТЕ!
с мен се случваше нещо подобно като с The Sile,да не кажа,че историята е СЪЩАТА!Защото и от нашия клас има момиче със светла коса и розови кичури със степче ,дето много и завиждах за вниманието... и к'во стана?Теглих и една майна(с извинение) и от тогава ми се подмазва една година и сега сме първи дружки!Пробвай да се сприятелиш с момичето,кой знае!
а ако въпреки всичките тези(доста разумни)съвети още упорстваш,че е гадна и прочее,значи има 3 предполагаеми варианта:
1.Тя е звероподобно наказание от съдбата в човешка кожа,изпратено да те докара до самоубийство или убийство и затвор
2.Ти си тролоподобен хейтър с психически отклонения,страдащ от маниакална депресия
3.Тя е чудовище,а ти си тролоподобен хейтър!
Добре..сериозно ли може да съществува подобна дебилщина или тази просто се ебава с нас? btw на колко си? И защо не си гледаш собственият живот а завиждаш на другите поради фактът че те са по-успешни от теб?
Момиче осъзнай се..
Седя и се чудя някога била ли съм толкова загубена колкото авторката, и за мое щастие отговора е не. Независимо дали си трол или не, трябва да си много зле да пускаш такива теми. Стига се излага ами иди направи нещо, за което и ти да можеш да се похвалиш.
Ако това се отнася до мен-опитвам се,заговарям я и такива. Онзи ден си говорихме за това оноваа. Може пък и с нея да си стана приятелка. С нея сме от детската градина, сега сме и в една паралелка още от първи клас,но така и не станахме приятелки. Уф...авторката ми напомня на едно момиче,което завижда страшно много на красавицата на класа ми! Обижда я,обижда я,псува я....направо ми стана гадно..и аз й казвам"стига си я обиждала,тя просто е красива и момчетата я харесват, така я е надарил Бог и на никого не можем да се сърдим,даже нека се радваме за нея!"
Troll skills level 335346427
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Мда. Това не е омраза, а завист. Не виждам нищо лошо в това да се облича в черно, да качва снимки с приятеля си и прочие. Също така, тя ще си живее както си иска. Защо да й пука какво говорят другите за нея? Важното е тя да се харесва такава, каквато е.![]()
Преструвай се , че не те интересува и нея ще е я е яд!
Щом не й пука какво мислят другите за нея, вероятно наистина е много хубава или пък просто има самочувствие и увереност, които ти явно нямаш, щом я мразиш заради това.Аз лично много харесвам такива хора,които не зависят от хорското менние и имат достатъчно високо самочувствие, дори и не всички да ги харесват.
Завистта е страшно нещо![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън