- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мразя я!!!!
Мда. Това не е омраза, а завист. Не виждам нищо лошо в това да се облича в черно, да качва снимки с приятеля си и прочие. Също така, тя ще си живее както си иска. Защо да й пука какво говорят другите за нея? Важното е тя да се харесва такава, каквато е.![]()
Преструвай се , че не те интересува и нея ще е я е яд!
Щом не й пука какво мислят другите за нея, вероятно наистина е много хубава или пък просто има самочувствие и увереност, които ти явно нямаш, щом я мразиш заради това.Аз лично много харесвам такива хора,които не зависят от хорското менние и имат достатъчно високо самочувствие, дори и не всички да ги харесват.
Завистта е страшно нещо![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ако си трол, вземи се усъвършенствай малко в тази област.
Ако не си... казаха ти го. Тя е това, което ти не си, и има това, което ти искаш.![]()
Това че момичето си живее собствения живот и не обръща внимание на другите, които говорят против нея не мисля, че е причина да я биеш. Това което чувстваш към нея е завист, не омраза. И какъв е смисъла на тая тема ?
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Kill yourself ....![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн