- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мразя я!!!!
Това е едно момиче от моя клас, което много мразя! Ходи облечена в черно, но е хубава. С черна дълга коса,висока,слаба!!!! Имам чувството, че не й пука какво мислят другите за нея. Има много противоречиви мнения за нея- едни казват, че е грозна, тъпа и аутсайдер. Има такива които говорят, че е секси и хубава. Винаги ме гледа злобно и нищо не ми казва...това ме дразни, че не й пука , че говоря зад гърба й. Тя има ебаси късмета и се фука, че печели някакви смотани награди! Постоянно се хвали във фейсбук . И качва снимки как е пътувала с гаджето й. А гаджето й трябваше да бъде мое гадже!! Много ме дразни, искам да я пребия!!!!
kill yourself, stupid bitch
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Сериозно ли?
Не я мразиш, а й завиждаш.
Сигурно ти си по-грозновата, злобна и не толкова инициативна като нея. Както се вижда явно и психиката ти е по-лабилна.
Има защо да й се дразниш. Тя явно е всичко, което ти не си, а искаш да бъдеш.
И спря да се върти за миг земята..
И според мен ти не я мразиш а й завиждаш. По-добре я опознай, може пък да е добра![]()
Това е абсурдно, не й завиждам! Просто я мразя и ненавиждам!
Тролче
хаха чиста завист си е това![]()
![]()
Добре, какво всички ме нападате? Та , тя е ужасна , най-гадната!! Всеки ден гаджето й я взима от даскало и се целуват пред мене !! Искам той мене да ме целува!! ЩЕ взема да я пребия !!!
Недей да я мразиш. Недей да мразиш нищо. И никого. Радвай се за нея, тя е щастлива. Тя е намерила себе си. Ти кога ще намериш себе си?
ОМГ!!! Гери, това ти ли си???? Боже, и по форумите ли ме хейтиш?? Много добре знаеш, че чета този форум!! Какво искаш от мене???
Или имаш раздвоение на личността или имаш много свободно време.
Залагам на второто.
Сама се издаваш с многобройните "!!!!", "???". Другия път се постарай повече.
Що не си теглиш куршума, а? Кво сте седнали да ме занимавате с празните си работи. Момичето просто игнорира пачаври като теб!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ТрООООООООООООООООООООООО Ол
Мне,ти не я мразиш,ЗАВИЖДАШ ѝ!И не те нападаме,това си е чиста завист!Виж се първо колко завистлива си,тогава тръгни да се излагаш по форумите...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Неуспешен трол...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дам ти изобщо не я мразиш..ти и завиждаш! Ние просто ти казваме истината
И кой печели от всичко това? Момичето явно е доволно от начина си на живот и не й пука какво мислиш за нея нито ти, нито другите. Вместо да завиждаш (сигурна съм, че това няма да е единственото момиче, което ,,мразиш") се заеми да направиш живота си по - добър.