.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

17 години на сухо?

Здравейте, бих искал да споделя едно нещо и ми е интересно вие какво мислите по въпроса.
    За начало, аз съм момче, на 17 години. Все още съм девствен, не знам защо, не всъщност знам. Имах проблем с пениса до преди една година, не можех да си го забелвам, имах шанс да правя секс на 14 години, но поради тази причина отказах. След тази "възможност" просто не съм се занимавал с други момичета, защото просто ми се случиха прекалено много неща, и не съм се занимавал с момичета. Та това нещо срамно ли е, или?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Теб срам ли те е?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Донякъде, не знам.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Разбира се,че не е срамно..

Да бе, ама аз съм високк .. готин съм(наеш' ли колко често в градския транспорт ме заглеждат сякви путки, с извинение, усмихват ми е и т.н.) И някакси ми изглежда смешно ли незнам

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    с тва отношение"путки" и дрън дрън скоро няма да видиш путка.
    maDamn

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Защо мислиш само за ебане?

да както и да е
    Последно редактирано от outrageousno : 11-08-2012 на 16:19

На 17 години не си правил секс.... много е срамно... ужас! Такива като тебе публично трябва да ги линчуват!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

@marilyn аа не ти ме уби хаха :Д:Д

Повече от фен Аватара на Scarface_
    както и да е не разбрах - казаха ти не е срамно. И все пак тва е личен избор , ако искаш ебеш , ако искаш не ...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Ами, авторе, не знам дали се усещаш колко ти е глупав въпроса. Това, че тук примерно непрекъснато четеш за някви проебали се на 14, не значи, че това е тоооооолкова масово. Има хора различни. На 17 не си закъснял! А пък и като си толкова готин, както се описваш-ходи си намери момиче.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на mlakniwe
    А пък аз си мислех, че още ми е рано за секс само на 19г съм, а пък по-малките се оказва, че само за това мислят, кво им е толкова интересно не знам

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ами, авторе, не знам дали се усещаш колко ти е глупав въпроса. Това, че тук примерно непрекъснато четеш за някви проебали се на 14, не значи, че това е тоооооолкова масово. Има хора различни. На 17 не си закъснял! А пък и като си толкова готин, както се описваш-ходи си намери момиче.
    Бе те всичките са много готини на думи - за т'ва и са сами и мрънкат като бебе за бонбон... айде, айде.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от outrageousno Виж мнението
    Да бе, ама аз съм високк .. готин съм(наеш' ли колко често в градския транспорт ме заглеждат сякви путки, с извинение, усмихват ми е и т.н.) И някакси ми изглежда смешно ли незнам
    наеш' ли ,че ако на някое момиче кажеш ''путки'' секс няма да видиш още 17 години . Не мога да разбера защо използвате тези дефиниции , на теб ще ти е приятно ли ако някоя каже е ония пенис ме загледа в градския транспорт.. ?
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на djipsito
    Момичетата сами предизвикват момчетата да използват дефиниции.. Ако между приятелки се наричате кучки, курви, путки и нам си кви, не знам що очаквате нещо по-различно от момчетата...

По темата, авторе, не е срамно и няма нищо лошо. Не се срамувай от тва, не е като да си сгафил и да си направил нещо недопустимо, за което няма връщане назад..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Ако между приятелки се наричате кучки, курви, путки и нам си кви, не знам що очаквате нещо по-различно от момчетата...

Думата съвсем си изменя смисъла когато е казана от най-добрата ми приятелка в сравнение с някой "тежкар" , който съм загледала в рейса..

към автора: Ако те е срам, че не си правил секс на 17 - то ти си тъп. Поздравления. Като си такъв пич и те заглеждат "путките" - вземи мини някоя и срамът ще отмине.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И защо да е срамно?

То всъщност всичко опира до това дали за теб е срамно, не за другите. Те ако ще и да кажат най-големите простотии, ти ако не чувстваш притеснение - проблеми никакви.

Не съм ти чела темата, ама това заглавие... "17 години на сухо". Лооол, как се изхвърляш само :Д 17 години да не са много?
    Напълно нормално е да си загубиш девствеността в този диапазон и нагоре. Имам предвид, има доста хора, които на 19-20 още са девствени и това не значи, че са ненормални, зле се развиват и т.н.
    Няма нищо срамно, нито нередно.

Виж, ако темата ти беше "40 години на сухо" ... тогава щеше да имаш проблем.
    Ако до 22-3-4 не си си загубил девствеността, може би трябва да говорим за някакъв "проблем", понеже се предполага, че вече си излязъл от пубертета и трябва да имаш някви social and flirting skills, но това на 17 да си девствен и адски много да те тревожи... по-спокойно :>
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на dirtyyy
    jesus .. и от какв по-точно те е срам?
    прекалено много момчета са така и също са супер сладурските и т.н.
    приеми го като знак, че някой ден ще чукаш много.. един вид няма дати е писнало-

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Думата съвсем си изменя смисъла когато е казана от най-добрата ми приятелка в сравнение с някой "тежкар" , който съм загледала в рейса..
    Нищо не се изменя! Думата си е дума. И си означава квото си означава. Щом възприемаш за нормално тия обръщения казани дори от приятелка, значи не ти е проблем да те наричат така, пък знам ли може и да се възприемаш като такава. Пак казвам, вие сами предизвиквате някое по-грубо отношение от страна на момчетата, после искате да ви уважават и да ви говорят нормално....

Темата е друга.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Anonys
    ^ Да се възприема, като п*тка? Ами как иначе?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Момичетата сами предизвикват момчетата да използват дефиниции.. Ако между приятелки се наричате кучки, курви, путки и нам си кви, не знам що очаквате нещо по-различно от момчетата...
    И аз с приятелите си мога да се псувам колкото си искам,'щото знам,че няма нищо сериозно в цялата работа.Съвсем друга ще е реакцията,ако някой рандъм/рандъмка ми изръси нещо такова на улицата.
    А до автора: Като си толкова готин,не пускай теми,а върви си използвай готиността .Нищо ти няма,освен понадутото его.Диапазонът 15/16-18/19 години е такъв,че е нормално и да си девствен,и да не си.Както ти казаха,ако на 20 и нещо още си на сухо,тогава може да се говори за проблем.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Автора едва ли е тръгнал да ги нарича путки по улиците, просто тук използва този израз, а кифлите се жегнаха и веднага отсъдиха, че няма да ебе скоро заради тва му отношение

Квото и да ми говорите, нещата стоят така, като не се уважаваш сам и използваш сам за себе си разни епитети, не се сърди, че познати/непознати (няма никво значение) те наричат така или те възприемат така.

Лични примери няма да давам.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    ^^ Ако при теб нещата стоят така и се възпиемаш спрямо това как приятелите ти те наричат и се обиждаш от някой по-грубо звучащ майтап, не значи ,че при всички е така. Както казах има разлика - аз също си позволявам да използвам груби думи за ебавката, но не ги говоря на всеки. Така не очаквам всеки да ми ги говори на мен.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си