.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: ..

Hybrid View

Ами не знам, според мен не на всички ни е 'шепнал Господ'.... Или знаеш какво искаш, или не знаеш... прекалено много навътре взимате тоя 1ви път, който всъщност.. не е кой знае какво.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ами не знам, според мен не на всички ни е 'шепнал Господ'.... Или знаеш какво искаш, или не знаеш... прекалено много навътре взимате тоя 1ви път, който всъщност.. не е кой знае какво.
    Хах , да и аз така мисля ,но наистина много я обичам и въобще не искам да я притискам..По принцип съм сигурен ,че не ме върти или нещо, просто е наистина притеснена от самия "акт"..

Цитирай Първоначално написано от ccelebratee Виж мнението
    Хах , да и аз така мисля ,но наистина много я обичам и въобще не искам да я притискам..По принцип съм сигурен ,че не ме върти или нещо, просто е наистина притеснена от самия "акт"..
    Да бе, то ясно, виждам, че я обичаш и държиш на нея, но просто сексът е нещо нормално между двама души, които се привличат. Щом е притеснена от самия 'акт' защо не го обсъдите... то по нейната логика девствена ще си умре. То на 16, на 18 или на 20... все еднакво ще я боли.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ccelebratee Виж мнението
    Ами бих казал ,че сме правили всичко без секс..Често правим "орална" един на друг и като цяло имаме своите яки преживявания в леглото , доколкото може да се говори за такива..
    А какво конкретно я притеснява в секса споделяла ли ти е? Странно е да е навита за орална, а да се дърпа за секс.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    А какво конкретно я притеснява в секса споделяла ли ти е? Странно е да е навита за орална, а да се дърпа за секс.
    Основно възрастта и това дали е готова за тази крачка..

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да бе, то ясно, виждам, че я обичаш и държиш на нея, но просто сексът е нещо нормално между двама души, които се привличат. Щом е притеснена от самия 'акт' защо не го обсъдите... то по нейната логика девствена ще си умре. То на 16, на 18 или на 20... все еднакво ще я боли.
    Говорим за това и съм сигурен ,че не е от момичетата ,които се притесняват от болката за мен просто иска да изчака ,за да е сигурна ,че един ден няма да си каже "бях прекалено малка"..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си