.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    14 и секс добре ве лешници
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на tori
    Още не разбирам защо тая тема се обсъжда - става на въпрос за още неоформено като характер момиче и курвар, който иска да я мине веднъж-дваж и да я зареже. Да си решава сама ама аз лично не бих го направила, колкото и да го харесвам въпросния.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Хем всички ти казват да не го правиш, защото ще съжаляваш, хем си пълната контра на всяко мнение. Като толкова те сърби 14-годишната пу*ка - иди си наеби и ти пожелавам приятен живот като ку*ва....Успех, накарай родителите ти да се гордеят с теб. Строши пишката на всяко момче ,което ти каже, че иска да спи с теб, да те е*а в патката заспала, да те е*а

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от vikityyy111 Виж мнението
    Мии .... сс негоо се познаваме от доста време, а и вчера се видяхме и говорихме точно за това ... дали след като го направим ще ме зареже ... и той каза,че няма да го направи, но мен ме е страх от родитилите ми .. ако разбератт .. ? ;xx
    Разбира се, че няма да те зареже. Как да пропусне шанса да те изчука още няколко пъти? Кажи му, че не искаш да спиш с него и виж как веднага ще те зареже. Харесвал я бил... Иска само едно, бягай от него.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ще те изчука и ще те зареже.
    / грубо , но самата истина

Е да, щом е казал, че няма да те зареже, можеш да му вярваш напълно.А вашите ще разберат 100%, понеже, така като те гледам, ти ще се напикаеш от притеснение и ще им кажеш..

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Е,не....на 14 си...според мен ти е рано за секс.По мое мнение първия път трябва да си с някой,на когото имаш доверие,а не момче,което дори не е обвързано с теб...не можеш да си на 100% сигурна в намеренията му и освен това,ако има нещо към теб ,едва ли би ти поискал секс просто така,без да сте заедно...не му пускай и това е.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vikityyy111 Виж мнението
    Здравейте, на 14 съм и харесвам едно момче той също ме харесва, но не ходим .... той ми предложи да спя с него(още съм девствена) ии искам да попитам да го направя ли? и има ли някаква вероятност родителите ми да разберат ?
    Ти дори самата не си сигурна дали си готова да спиш с момче,а питаш нас.Ние от къде да знаем дали си психически и физически готова за такава стъпка.А и щом не сте никакви по-добре не прави тази грешка.

Голям фен Аватара на slimbo
    Оллее не мога просто не мога на 14 години за секс ми тръгнала да мисли..... Вие сериозно ли на къде отива младежта ..

оставете момичето не и промиваите мозака вики ела да си се ебем не ги слушай тия аз наистина те харесвам и това че искам да та клатушкам е признак <3

Я си седни на Д-то и недей да правиш глупости. Щом не иска да е с теб, без да првите секс- не си заслужава

3начи няма кв'o да питаш нас келешите по форумите...
    Отговори си ти готова ли си да правиш секс и дали си готова да поемеш отговорност,ако (има защо) ,след това.
    Ако отговорът ти е положителен действай,ако ли не,изчакай.
    Но сама си реши ,не слушай никой.
    3а мен ти си малко и неосъзнато детенце... но ти сама си преценяваш.
    Никой не може и не трябва да взима решение вместо теб.
    Само гледай после да не останеш зарязаната глупачка,дето той я е вкарал в леглото си и я е зарязал,защото вече му е безинтересна, поради факта,че (тя .т.e. ти -е/си лесна).
    Никога,ама никогa,не прави грешката да ходиш по гайдата на мъжете и да тичаш по тях,защото им ставаш безинтересна и се ориентират към нова ''плячка'',защото мъжете са ловци и обичат да ловуват,а ,ако ти ги гониш и преследваш им ставаш безинтересна...
    Последно редактирано от fenikss_ : 11-29-2012 на 18:34
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Абе ти може да го харесваш ама той да си е прост тъпак, който иска да се възползва от теб. Недей бъди наивна. Тоя не става.

Абе на 14 значи си седми клас нали? Няма ли да кандидатстваш тази година? я седни да поучиш малко остави тия работи за след няколко годинки. ^^

Цитирай Първоначално написано от The_real_one Виж мнението
    Абе на 14 значи си седми клас нали? Няма ли да кандидатстваш тази година? я седни да поучиш малко остави тия работи за след няколко годинки. ^^
    ^^ това не и пречи да води полов живот,ако се чувства готова за това.
    Ти можеш да учиш с да си правиш секс с гаджето нали?
    Така и тя може..
    Сега друг е въпросът да умее да се пази,за да не забременее и да не лепне някоя болест..
    Но,ако има акъл да прави секс,значи тярбва да има и същият акъл да се предпазва ..
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Самият факт че си на 14 и че питаш непознати в интернет за помощ ми казва че искаш да го правиш и питаш дали си заслужава...еми незнам ти ми кажи.. Ще си заслужава ли да те изчукат девствена когато даже си нямате идея какво правите защото сигурно не е виждал голо момиче през живота си и после да ти каже "Аааааре чао, беше ми приятно.." Накрая сигурно ще се депресираш и ще започнеш да мислиш за самоубииства или подобни глупости..така чее момиче......осъзнай се!

Така ще направя

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Сега ти е времето, НАПРАВИ ГО!
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си