- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-оригиналния подаряк за гадже (момче)
Здравейте! От днес си направих регистрация за да ви питам нещо, което наистина ме затруднява. Гаджето ми с, което сме заедно от 6 месеца (но се занимаваме от осем месеца) решихме да си направим подаръци просто така без повод. Не си подаряваме често даже да не кажа почти никога. И искам да е наистина нещо специално и оригинално. Кажете някакви идеи. Благодаря предварително!![]()
На колко години сте и с какъв бюджет разполагаш?
Секс правите ли?
Ние ли трябва да знаем какво ще зарадва гаджето ти? Все пак ти го познаваш.
За подарЯци не знам, ама... той да ти подари едно букварче, няма да е излишно.
Инак - ползвано билетче от метрото в София върши ли работа? Никъде не споменаваш че подаръка трябва да е практичен или използваем.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
az na moita predi 2 godini , kogat zaposledno si imax priqtelka i narpaix podaruk za sv,valentin cvetq , kola , restorant , 300lv , obshto greshni pari na vqturi kat si spomnq mi staa losho ,
на мен лично би ме зарадвало , някой момиче да ми купи някфа добавка като подарък
2 билета за SofiaLand
Пффф, няма смисъл да се стараеш чак толкова за нещо, което няма смисъл. Малки сте, не се знае дали той утре няма да хлътне по друга и така... ама щом сте решили-вземи му нещо сребърно.
Имам много идеи, но всички са ми някак си изтъркани и скучни... Искам да е нещо наистина хубаво. (тренира бокс) Не съм казала, че искам да е нещо голямо и да се изхвърлям с големи подаръци, но за мен наистина е важно и очаквах да ми кажете идеи а не да обсъждате "Нека бог да ти е на помощ !" и тем подобни.
Струва ми се , че четеш бааая между редовете. Хората са дали идеи ама нали трябва да се хванеш за другите коементари и да измрънкаш- ми, ок, оправяй се, в крайна сметка никой не е длъжен да си напряга мозъчето вместо теб)))))))))))))
Смятам за оригинално да му подариш тениска с щампа, не щото тениската е оригинален подарък, а защото имаш възможност да я направиш ти, което я прави уникална. Ето ти един сайт: www.sedem.bg Като имаш предвид интересите му направи една. Обаче ще ти излезе м/у 20 и 30лв. Дано да съм била полезна.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Винаги съм го питала какво иска и какво му трябва. Предната Коледа искаше тениска на 30stm, на рождения си ден искаше слушалки, на годишнината - рамка с наша снимка, а тази Коледа иска хъб. Попитай го какво иска, така ще е най-добре.