.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

най-оригиналния подаряк за гадже (момче)

Здравейте! От днес си направих регистрация за да ви питам нещо, което наистина ме затруднява. Гаджето ми с, което сме заедно от 6 месеца (но се занимаваме от осем месеца) решихме да си направим подаръци просто така без повод. Не си подаряваме често даже да не кажа почти никога. И искам да е наистина нещо специално и оригинално. Кажете някакви идеи. Благодаря предварително!

anonymous708973
    Guest
    На колко години сте и с какъв бюджет разполагаш?

Аз съм на 14 той на 17... Ми да кажем до 20 лева

anonymous708973
    Guest
    Секс правите ли?

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    какво харесва той?хоби?

Ние ли трябва да знаем какво ще зарадва гаджето ти? Все пак ти го познаваш.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    За подарЯци не знам, ама... той да ти подари едно букварче, няма да е излишно.

Инак - ползвано билетче от метрото в София върши ли работа? Никъде не споменаваш че подаръка трябва да е практичен или използваем.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    az na moita predi 2 godini , kogat zaposledno si imax priqtelka i narpaix podaruk za sv,valentin cvetq , kola , restorant , 300lv , obshto greshni pari na vqturi kat si spomnq mi staa losho ,

на мен лично би ме зарадвало , някой момиче да ми купи някфа добавка като подарък

Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
    az na moita predi 2 godini , kogat zaposledno si imax priqtelka i narpaix podaruk za sv,valentin cvetq , kola , restorant , 300lv , obshto greshni pari na vqturi kat si spomnq mi staa losho ,

на мен лично би ме зарадвало , някой момиче да ми купи някфа добавка като подарък
    Доста клиширано.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Секс правите ли?
    Цитирай Първоначално написано от sweet117 Виж мнението
    да
    Нека бог да ти е на помощ !

Мега фен
    Град
    Earth...
    2 билета за SofiaLand

Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението

Ако му купи добавки ,той може да си помисли ,че тя мисли ,че той не е достатъчно здрав..и от там да се скарат и край.....

not cool

Пффф, няма смисъл да се стараеш чак толкова за нещо, което няма смисъл. Малки сте, не се знае дали той утре няма да хлътне по друга и така... ама щом сте решили-вземи му нещо сребърно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pozitiwen Виж мнението
    Ако му купи добавки ,той може да си помисли ,че тя мисли ,че той не е достатъчно здрав..и от там да се скарат и край.....

not cool
    Да, ако са суперлапета, сръдливи и повърхностни. Истински хубавият подарък е ценен, защото е това, от което имаш нужда - независимо дали е добавка, крем против бръчки, преса за коса или фотоапарат.

Имам много идеи, но всички са ми някак си изтъркани и скучни... Искам да е нещо наистина хубаво. (тренира бокс) Не съм казала, че искам да е нещо голямо и да се изхвърлям с големи подаръци, но за мен наистина е важно и очаквах да ми кажете идеи а не да обсъждате "Нека бог да ти е на помощ !" и тем подобни.

Струва ми се , че четеш бааая между редовете. Хората са дали идеи ама нали трябва да се хванеш за другите коементари и да измрънкаш- ми, ок, оправяй се, в крайна сметка никой не е длъжен да си напряга мозъчето вместо теб )))))))))))))

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Смятам за оригинално да му подариш тениска с щампа, не щото тениската е оригинален подарък, а защото имаш възможност да я направиш ти, което я прави уникална. Ето ти един сайт: www.sedem.bg Като имаш предвид интересите му направи една. Обаче ще ти излезе м/у 20 и 30лв. Дано да съм била полезна.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на tori
    Винаги съм го питала какво иска и какво му трябва. Предната Коледа искаше тениска на 30stm, на рождения си ден искаше слушалки, на годишнината - рамка с наша снимка, а тази Коледа иска хъб. Попитай го какво иска, така ще е най-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си