.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    az na moita predi 2 godini , kogat zaposledno si imax priqtelka i narpaix podaruk za sv,valentin cvetq , kola , restorant , 300lv , obshto greshni pari na vqturi kat si spomnq mi staa losho ,

на мен лично би ме зарадвало , някой момиче да ми купи някфа добавка като подарък

Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
    az na moita predi 2 godini , kogat zaposledno si imax priqtelka i narpaix podaruk za sv,valentin cvetq , kola , restorant , 300lv , obshto greshni pari na vqturi kat si spomnq mi staa losho ,

на мен лично би ме зарадвало , някой момиче да ми купи някфа добавка като подарък
    Доста клиширано.

Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението

Ако му купи добавки ,той може да си помисли ,че тя мисли ,че той не е достатъчно здрав..и от там да се скарат и край.....

not cool

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pozitiwen Виж мнението
    Ако му купи добавки ,той може да си помисли ,че тя мисли ,че той не е достатъчно здрав..и от там да се скарат и край.....

not cool
    Да, ако са суперлапета, сръдливи и повърхностни. Истински хубавият подарък е ценен, защото е това, от което имаш нужда - независимо дали е добавка, крем против бръчки, преса за коса или фотоапарат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си