- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Който знае защо става така,моля да помогне..
Здравейте съфорумници.Имам един досаден проблем с телефона ми - Sony Ericsson Xperia x8.
Днес дори си звънях от на една приятелка телефона и се получава следната ситуация:
Нейният и моят телефон са ми в ръцете,телефонът ми е включен,всичко му е окей.Набирам си номера и на нея и казва,че телефона ми е изключен,а аз след 30сек. получавам съобщение,че имам пропуснато повикване.Звъня си 2-ри път,тогава и дава "Заето", без да съм и затваряла или нещо подобно.Третият път вече си звъни.Значи 1 път дава изключен,2 дава заето,на 3 звъни и не мога да разбера какво става.. Проверих си настройките на повикванията,всичко е нормално,супер досадно е,с една дума трябва да казвам на всеки да ми звъни по 3 пъти.
Някой имал ли е подобен проблем или поне знаете ли на какво може да се дължи този "бъг"?
Преди имах този неприятен проблем.
Спомням си, че при мен проблемът не беше сериозен, единственото, което направих беше да извадя батерията на телефона и да не го използвам няколко дни. Явно беше прегрял.
И до ден днешен при прегряване телефонът ми се побърква.
Не ти коства нищо да опиташ, силно се надявам да помогне.
Аз имах същия проблем. Наложи се да си сменя картата ...
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Wonder,ще опитам това,което ми каза,че направо се побърквам вече.
kofti_nick - Не мисля,че е от картата,телефонът по принцип е на приятелят ми,но в момента аз го ползвам.По принцип проблемът се появи при него и няколко дни след това го взех да го ползвам.В началото си мислех,че проблемът идва от неговата карта,обаче сложих моята и същата работа..
на еднакъв мобилен оператор ли са картите...от същия оператор ли звъниш...
при мене се случва също понякога, подозирам, че защото телефонът е с 2 сим карти...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Може да е нещо от настройките за "Повиквания". Този проблем изглежда си е доста често срещан.
Най-умното което мога да ти кажа е да идеш до магазин на виваком да ги попиташ,сигурно ще знаят за какво става дума...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .