Здр-те котета, аз съм Митето. Как е хайвата? ;*** Аз съм момче (?) на 15 години от София и много обичам София, защото в София има молове и в София е парка в София, където ходим след училище. Аз уча в моето си училище и много го харесвам, защото имам прилежни спомени оттам. И всичко си вървеше много-добре, аз си бях отличник по Рисуване, до един ден. В този ден се случи нещо мн гадно и ми преобърна живота на 360 градуса. Сега :* ще :* ви :* го :* разкажа:
Имахме физика в кабинет и урока беше за градусите. Аз разбирасе вдигнах ръка и казах че температурата на човека е променлива константа (знам го от обща култура). Тя започна да се смее. Ама мн да се смее. В крайна сметка не знам какво получи, пристъп или бронхит, но припадна.
Всъщност тва е между другото, ето какво найстина се случи:
Видях че е готино да се снимаш със свалени до колената дънки и боксерки, смъкнати минимум 15 см от нормалното. Реших че е яко и само задръстеняците нямат плочки и не се качват във ♥Фейсбук♥ в олигофренски пози. И това беше началото. Оттогава съм кроасан - мъжка кифла - и всички ме знаят. Всъщност е трудно да си кифла. Трябва да имаш модел за подражание. Ето моят:
В нашето училище има едни клубове по-проект Успех. Записах се на един от тях (Приятели на Франция) и още в началото госпожата започна с думите:
- Деца, има едно погрешно схващане - че френският мъж е мек. За това съм ви поканила Франсоа.
Този човек влезе, разплака се заради ужастния ни стил на обличане и след като ни обясни как се яде кроасан, излезе.
Общо взето това е историята ми като кифла (кроасан). Ако имате въпроси - питайте.