- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля ви, погледнете тази тема! Спешно е!
Ти луда ли сии, как няма да се къпеш. Егати хората, аз от много къпане алергия получих, а тя не искала да се изкъпе още повече че е в ЦИКЪЛ. Нямам думи. То си е за теб как ще ходиш така да смърдиш на даскало не знам. Пък и какви инфекции може да получиш, ужас!!!
Обясни ми с тая "фобия" как ще си сменяш превръзките? Или ще караш с една седем дена примерно...
Женско съм! Пикая клекнала...
Мисля, че авторката малко пресилва нещата. Не мога да повярвам, че съвременно момиче може да разсъждава по този начин. Редовното къпане /имам предвид два пъти на ден/ е начин на живот за повечето хора, като изключим по-възрастните по обясними причини, а по време на цикъл, когато хигиената трябва да е на още по-високо ниво момичето се страхува да се къпе...
Аууу,неее.. бе,когато си в цикъл винаги сутрин и вечер трябва да се миеш! Имала фобия от кръв...леле малее...като си сменяш превръзките кво правиш?! Припадаш ли?! Тогава си стой мръсна.. Твоя си работа.
Лелеле фобия от кръв ималаЗначи докато си под душа няма да ти потече,може да ти капнат няколко капки,но не е нищо страшно!
Стегни се,все пак още дълго време ще ти се налага да гледаш кръв...
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥