- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кога приемате, че е една връзка не се води "кратка"?
Не мисля, че съм получавала по-голяма обида..
Е не всеки има толкова силна воля, че да откаже на астралното ти алтер-его.
Grumpy old madman
Разчитах на форума да си повдигам самочувствието, всичко свърши.
Grumpy old madman
http://www.youtube.com/watch?v=nLte9H0Sxrs
Това е моето алтер-его, когато си легна в леглото и се пренеса в страната на сънищата.
Искам с теб да правим чики чики на стрално ниво
http://www.youtube.com/watch?v=L5tLyXi7vlg
Grumpy old madman
Звънни ми по мобифона, обещавам да съм със зеленото екипче от клипа
http://www.youtube.com/watch?v=OyCAN...eature=related
Мда, зависи от възрастовата категория, що се отнася до някаква по-общо мнение.
Примерно чета днес чатът на някви хора на около 17-18.
Момче: Ти падаш ли си по краткотрайни неща?
Момиче: О, не водила съм мн връзки за по 1 месец, но няма смисъл. Сега с мъжа ми сме вече 3 месеца заедно и съм щастлива.
Т.е. за тез хора разликата между 1 и 3 месеца има някаква заветна граничност.
Пък пред някой на 50 като кажеш "връзка от 5 години" си звучи несериозно.
При мен за младите хорица над 2-3 години. И с увеличаването на възрастта, паралелно вървят и цифрите нагоре.
Но за съвместно жителство винаги се получават бонус точки.
Откровение: Много ми е тъжно за кифлите, които мислят, че като са от 2-3-5 месеца с някого едва ли не са си хванали съпруг (вече и са си уредени) и са ужасно по-зрели от колектива си.![]()
Никсън ни беше идол когато бяхме деца. Градски ми е!
Много те уважавам за тази песен![]()
Grumpy old madman
Но пък е моята зодия. Умри от яд.
хахахахха реших да ти проверя името в един малоумен сайт, знаеш колко вярвам в зодии и числа, виж какво излезна. Казват, че лъжеш и няма при теб платонична любов!!
Нумерологично число на името АНГЕЛ: 1
Достатъчно е да погледнем формата на числото 1, за да разберем, че любовта и сексът трябва да бъдат консумирани. В противен случай за тези хора любовта не е съвършена. (Не бива да забравяте, че в това отношение няма разлика между мъже и жени.) Консумирането на секса и любовта изисква до известна степен проникване в личното пространство на другия, защото не би имало сливане, ако единицата е сама. Това о означава, че логиката, разумът и обществените норми диктува сексуалността на единицата. Емоционалните съображения във връзката са отпратени на втори план.
Това засяга не само въпроса за проникването, който за тях е централен фактор. Любовта им е чувствена и е трудно да намерим индивид с това число, който да изпитва само платонична любов. На млади години тя се изразява чрез любопитство и опит да се консумира сексуалността, но след като малко се поуспокоят, в сексуалността им настъпва упадък, фактът, че за хората с числото 1 любовта и сексуалността са свързани с физическото сливане, ги удря като бумеранг в по- късни години, защото "ако не е консумирана, значи не е любов"!
Ако ги смяташ с фамилията ми числото ми е 9. Направи ни една проверка за съвместимост. Започвам да подозирам, че звездите не желаят да имам контакт с теб!
Grumpy old madman
Чакай да взема лист и химикал.. Върни се на темата с връзките, наспами темата на момичето!
Времето е относително. Всичко си е до усещането. Колкото и да се отрича любовта от пръв поглед винаги има един момент когато още в началото на връзката единия е доста привързан към другия.
Разбира се всичко зависи и от отделния човек. Има хора, които по-бързо се привързват и при тях не се изисква много време, за да се говори за по-сериозни чувства. Има и такива, които дори след 1 година не могат да кажат, че са особено привързани.
Все пак ако трябва да говорим с цифри. За 17-18-19 години трябват поне 5-6 месеца.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Сашо, ти пък понеже висиш във форума. Този аватар ми е от периода, когато пишех, преди повече от година. ;D
Прекалено относително е.
Като премине първоначалната еуофрия, образно казано...
това.
НО изниква и друг 'проблем'..
Ами ако не искам да премине? Ако искам да съм и също толкова влюбена И обичаща?
Иначе за мен не е сериозно следното:
- момче и момиче, казващи си, че се обичат, още преди да 'тръгнат'. (Не е като да не ми се е случвало, но бях на 16 и не е като да не съм обичала наистина около 3 годинки.. 4тата не я броя много..)
- двойка, в която си казват също, че се обичат, а са заедно от месец-два. Сигурно, ако някой ми каже, че ме обича за месец-два-три-.. няма да го взема на сериозно..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
по това колко пъти е пръднал любимия ми пред мен
вие луди ли сте, какви сте
Ми както казаха нагоре - усеща се. Мойта връзка е на година и четири месеца и си ми е сериозна, поне според мен. И то не заради времето, а това, че винаги сме заедно, каквито и батаци да стават и така нататък, и така нататък. На 16 съм.
тъпо е да се целуват некви дето дори не се познават достатъчно.. тва говори че просто се харесват на външен вид, поне за мен де
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
На мен ми е екстра да се целувам с някви, които не познавам ... или свирки - чок
а ИМА ЛИ БЕ?![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
wait for it...
ГЮЗЕЛ !
оохааа има има добре има да :Д
Миналата седмица щях да се прибера с абсолютно непознато момиче, което на 5тата минута ми даде да я пипам и т.н хахаха
Шадоуче къде се губиш бе душко? И имаш готин аватар.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota