- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кога приемате, че е една връзка не се води "кратка"?
http://www.youtube.com/watch?v=nLte9H0Sxrs
Това е моето алтер-его, когато си легна в леглото и се пренеса в страната на сънищата.
Искам с теб да правим чики чики на стрално ниво
http://www.youtube.com/watch?v=L5tLyXi7vlg
Grumpy old madman
Звънни ми по мобифона, обещавам да съм със зеленото екипче от клипа
http://www.youtube.com/watch?v=OyCAN...eature=related
Мда, зависи от възрастовата категория, що се отнася до някаква по-общо мнение.
Примерно чета днес чатът на някви хора на около 17-18.
Момче: Ти падаш ли си по краткотрайни неща?
Момиче: О, не водила съм мн връзки за по 1 месец, но няма смисъл. Сега с мъжа ми сме вече 3 месеца заедно и съм щастлива.
Т.е. за тез хора разликата между 1 и 3 месеца има някаква заветна граничност.
Пък пред някой на 50 като кажеш "връзка от 5 години" си звучи несериозно.
При мен за младите хорица над 2-3 години. И с увеличаването на възрастта, паралелно вървят и цифрите нагоре.
Но за съвместно жителство винаги се получават бонус точки.
Откровение: Много ми е тъжно за кифлите, които мислят, че като са от 2-3-5 месеца с някого едва ли не са си хванали съпруг (вече и са си уредени) и са ужасно по-зрели от колектива си.![]()
Никсън ни беше идол когато бяхме деца. Градски ми е!
Много те уважавам за тази песен![]()
Grumpy old madman
Но пък е моята зодия. Умри от яд.
хахахахха реших да ти проверя името в един малоумен сайт, знаеш колко вярвам в зодии и числа, виж какво излезна. Казват, че лъжеш и няма при теб платонична любов!!
Нумерологично число на името АНГЕЛ: 1
Достатъчно е да погледнем формата на числото 1, за да разберем, че любовта и сексът трябва да бъдат консумирани. В противен случай за тези хора любовта не е съвършена. (Не бива да забравяте, че в това отношение няма разлика между мъже и жени.) Консумирането на секса и любовта изисква до известна степен проникване в личното пространство на другия, защото не би имало сливане, ако единицата е сама. Това о означава, че логиката, разумът и обществените норми диктува сексуалността на единицата. Емоционалните съображения във връзката са отпратени на втори план.
Това засяга не само въпроса за проникването, който за тях е централен фактор. Любовта им е чувствена и е трудно да намерим индивид с това число, който да изпитва само платонична любов. На млади години тя се изразява чрез любопитство и опит да се консумира сексуалността, но след като малко се поуспокоят, в сексуалността им настъпва упадък, фактът, че за хората с числото 1 любовта и сексуалността са свързани с физическото сливане, ги удря като бумеранг в по- късни години, защото "ако не е консумирана, значи не е любов"!
Ако ги смяташ с фамилията ми числото ми е 9. Направи ни една проверка за съвместимост. Започвам да подозирам, че звездите не желаят да имам контакт с теб!
Grumpy old madman
Чакай да взема лист и химикал.. Върни се на темата с връзките, наспами темата на момичето!
Времето е относително. Всичко си е до усещането. Колкото и да се отрича любовта от пръв поглед винаги има един момент когато още в началото на връзката единия е доста привързан към другия.
Разбира се всичко зависи и от отделния човек. Има хора, които по-бързо се привързват и при тях не се изисква много време, за да се говори за по-сериозни чувства. Има и такива, които дори след 1 година не могат да кажат, че са особено привързани.
Все пак ако трябва да говорим с цифри. За 17-18-19 години трябват поне 5-6 месеца.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Шадоуче къде се губиш бе душко? И имаш готин аватар.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Сашо, ти пък понеже висиш във форума. Този аватар ми е от периода, когато пишех, преди повече от година. ;D
Кайнда.
Макар че след като минеш определена възраст (ако искаш кажи на емоционално съзряване), спираш да се занимаваш с еднодневки и търсиш нещо сериозно. Тогава връзки от 1-2-3-6-12 месеца ти се струват абсурдни и безсмислени. Както преди казаха, възрастта има много голямо значение - 10 годишен мисли 1 месец за много, 15 годишен мисли 3 месеца за много, 25 годишен мисли 3 години за нормално, 40 годишен мисли 10 години за нормално и т.н. Повечето хора (трябва да) гледат в дългосрочен план на нещата - ако има нещо, което се дразни на другия, трябва или да постигнете компромис да се спре дразненето, или изобщо да не се занимават, защото рано или късно това ще се окаже ключов фактор за скандали и нерви.
Прекалено относително е.
Като премине първоначалната еуофрия, образно казано...
по това колко пъти е пръднал любимия ми пред мен
вие луди ли сте, какви сте
това.
НО изниква и друг 'проблем'..
Ами ако не искам да премине? Ако искам да съм и също толкова влюбена И обичаща?
Иначе за мен не е сериозно следното:
- момче и момиче, казващи си, че се обичат, още преди да 'тръгнат'. (Не е като да не ми се е случвало, но бях на 16 и не е като да не съм обичала наистина около 3 годинки.. 4тата не я броя много..)
- двойка, в която си казват също, че се обичат, а са заедно от месец-два. Сигурно, ако някой ми каже, че ме обича за месец-два-три-.. няма да го взема на сериозно..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ми както казаха нагоре - усеща се. Мойта връзка е на година и четири месеца и си ми е сериозна, поне според мен. И то не заради времето, а това, че винаги сме заедно, каквито и батаци да стават и така нататък, и така нататък. На 16 съм.
тъпо е да се целуват некви дето дори не се познават достатъчно.. тва говори че просто се харесват на външен вид, поне за мен де
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
На мен ми е екстра да се целувам с някви, които не познавам ... или свирки - чок
а ИМА ЛИ БЕ?![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
wait for it...
ГЮЗЕЛ !
оохааа има има добре има да :Д
Миналата седмица щях да се прибера с абсолютно непознато момиче, което на 5тата минута ми даде да я пипам и т.н хахаха
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!