.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Плосък корем :)

Здравейте , моят проблем е свързан с най-трудната за поддържане част на тялото - корема . И така , знаете ли някои упражнения за плосък корем , някакъв хранителен режими , правите ли редовно упражнения , сваляли ли сте "тлъстинките" около талията ? Аз искам да направя съвсем леки плочки , въобще малко да си стегна коремните мускули

Супер фен
    Ами спортувай - плуване или тичане.Не яж сладко.Прави коремни преси през ден.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ако имаш мазнини, прави кардио, за да ги махнеш и някакви преси, аз правя това:
    http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU , започнах с първата част преди...не знам и аз, месец-два май. Имам някакви наченки на плочици, но се виждат само в 'стегнат' вид.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU , започнах с първата част преди...не знам и аз, месец-два май. Имам някакви наченки на плочици, но се виждат само в 'стегнат' вид.
    da i az pravq nqkakvi podobni , no ti vseki den li gi pravi6

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    God, please forgive her.. too much MTV!! PLEASE, GOD!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Имаш ли нещо да ми кажеш?
    Everything changes, but beauty remains ...

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Не, страх ме е.
    О, не гледай толкова телевизия, да !

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Ти кво ше предложиш, пич?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    тичайте беееееееее
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на SurfSky
    Основното е да се ограничиш в сладкото и тестените изделия , бягане на гладно ( сега като е есен/зима не виждам как ще стане ) , и коремни преси :P

Ами аз имам плочки. ;д Ама тичай, прави упражнения и такива. ;д Защото моите станаха с много упражнения и ходих на фитнес пък и лятото там се чекнах на лостовете. :ДД

Blagodarq za suvetite

има едни подобни упражнения като коремни преси ;д пак се вдигаш и например докосваш лявата ръка с десният крак ... много са ефективни ! поне на мен ми помагат виж също в passion4profession нещо такова беше .. там също можеш да видиш упражнения или в bbteam

Повече от фен Аватара на marrcandy
    С тичане не става,няма смисъл,прави суперсерии за корем и ще извадиш плочки след 1 месец,естествено трябва да добавиш и диетка,без добра храна не става нищо.

препоръчай диета (:

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от bummby Виж мнението
    препоръчай диета (:
    и диета да ти препоръчаме, ти няма да можеш да я изпълниш или даже няма да се опиташ
    аре няколко съвета гратис
    1. наблягай на белтъчината храна - месо, яйца, мляко, риба, морски животинки
    2. отбягвай белия хляб, картофа, ориза ... пръчици-мръчици, чипсове-мипсове са ТАБУ
    3. мачкай много зеленчуци
    4. яж често по-малко, т.е. 8 хранения дневно ... трябва винаги да чувстваш лек глад
    5. редовно изхождане!

без пари - толкова
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

ами тичай :Д, въпреки че сега зимата е малко студено, но аз си тичам всеки ден дори и сега ) то като има желание.... )

Ще ти кажа едно упражнение може да ти се стори малко смешно и безсмислено, но на мен много ми помогна. Значии, заставаш права и започваш да се свиваш към коленете и когато главата ти се удари в коленете броиш до 60 и се изправяш постепенно (хвани се за нещо за да не залитнеш) в началото много боли, но наистина действа на мен ми го каза една жена във фитнеса и нейните думи бяха "когато сплескаш тлъстините те изчезват" (така е :Д).

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ellie1 Виж мнението
    Ще ти кажа едно упражнение може да ти се стори малко смешно и безсмислено, но на мен много ми помогна. Значии, заставаш права и започваш да се свиваш към коленете и когато главата ти се удари в коленете броиш до 60 и се изправяш постепенно (хвани се за нещо за да не залитнеш) в началото много боли, но наистина действа на мен ми го каза една жена във фитнеса и нейните думи бяха "когато сплескаш тлъстините те изчезват" (така е :Д).
    Лол ,големи глупости .

Град
    село Горно надолнище
    абе пичове, коремната мускулатура е малка ... а за да се горят мазнини трябва голям енергоразход, трябва да се изразходи гликогена в черния дроб, та чак след това да се подхване мастния запас.

обърнете се към големи мускулни групи като крака, гръб, гърди-рамена - те горят значителни калории.
    коремната преса се прави с цел развиване на коремната мускулатура, а не за изчистване на мазнините от тая област - това са 2 напълно различни неща (едното е анаболен, а др. е катаболен процес)
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    (едното е анаболен, а др. е катаболен процес)
    току що казах голяма глупост
    при едното се ЦЕЛИ анаболен, а при др. катаболен процес
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Значи намаляш тестените изделия (хляб,сладки,еклери ,торти и т.н. ) , газираното .. Ядеш качествени и натурални продукти.Пий повечко вода .. Тичай,спортувай и ще се получат нещата.За тренировка на корема .. Търсиш 8 минутна тренировка за корем във вибокса
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Добре не знам какво пречи да опита, аз ви казвам че на мен ми помогна много! Не е както коремни преси комбинирани с диета, но наистина има ефект от това упражнение.

От тичането се стяга страшно много корема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си