Каква музика слушаш? Слушам всякаква музика, зависи от настроението ми и какво ми се слуша... мога да слушам и чалга, мога да слушам и народни песни, мога да слушам и Iron Maiden, и Metallica...
С коя ръка пишеш? С дясната, пробвал съм да пиша с лявата, но безуспешно...
Някога опитвал ли си да ядеш хартия? Дъвкал съм хартия, но не съм я гълтал...
Някога открадвал ли си нещо? Случи се веднъж в училище, после ми беше много тъпо и гузно...
Вярваш ли в господ? Не!
Какво мислиш за Щрудел? Добро момиче, вярващо в любовта и в зодиите... даже често казвам, че съм мъжки щрудел само където аз не вярвам толкова в зодиите като нея...
По колко часа спиш? По принцип около 7, днес спах 12, но това рядко се случва... понякога спя и по 3-4 понеже карам предимно втори смени и свиквам да си лягам късно(рано сутрин) и когато ме набутат някоя първа смяна и не мога да заспя до 2-3 часа и ставам в 5 Скоро се очаква да започна да давам по 2 първи смени през 4 дена, тоест ще свикна да си лягам по с време... за последния месец и половина имах само 1 първа смяна... разбира се спах 3 часа...
Сутрин ставаш ли лесно? Не винаги... но когато знам, че съм на работа и трябва да стана, се изтрелвам веднага от леглото... ако знам, че почивам, въобще не обръщам внимание, че телефона звъни и продължавам да спя...
Какво закусваш най-често? На работа закусвам предимно милинки със шоколадова паста без нещо сладко не минавам...
Вегетарианец ли си? Не, но леля ми е...
Какво мислиш за вегетарианците? Хора много, претенции много...
Какво мислиш за гейовете? Отвратителни са ми, нека да си се пляскат, но да не го показват публично и да налитат по улиците...
Някога имал ли си връзка с мъж? Не и не бих имал.
А с жена? В детската градина брои ли се?
Би ли пробвал какво е да правиш секс с мъж? НЕ!
Мислиш ли, че президента е гей? Не е гей, има си съпруга и деца...
Според теб президента бърше ли се или си мие дупето след като ака? Не знам, трябва да питаш него.
Според теб Азис пасивен ли е? Предполагам се сменят...
Защо Азис се снима как прави секс с поп в църква? Не съм го гледал този клип... не искам и да го гледам...
Защо 13 годишните ислят за секс? Защото хормоните започват да им влияят и понеже е нещо непознато за тях им е любопитно...
Какво ти е хобито? Мисля, че нямам някакво специално хоби... не мога без да слушам музика, ако това може да се нарече хоби
Пушиш ли? Не, пробвал съм, не ми хареса...
Пиеш ли? Не, но последно време като излизам с колеги ме карат да пийвам по малко... но само уиски или вино, друго не...
Обичаш ли да ядеш? Е кой не обича да яде?
Обичаш ли да се тъпчеш със сладки неща :3 ? Да се тъпча не, но обичам постоянно да има нещо сладко около мен...