.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Unhappy Как да накарам нашите да ми променят вечерния час ..

Здравейте! Казвам се Ирена и съм на 14 години.. повечето от съучениците ми излизат до 22:00 , а мен ме пускат само до 20:00 .. казах им , че връстниците ми излизат до 22 ,, но нямаше промяна ,, баща ми каза само ' мен не ме интересуват другите ' и се приключи с въпроса.. Моля ви за помощ как мога да ги накарам да размислят .. и вие на колко сте и до колко ви е вечерния час .. Предварително се извинявам , ако вече съществува такава тема .. просто не съм попадала на такава до сега

Мега фен
    Град
    Earth...
    8:00ПМ е много добър вечерен час за 14 годишно момиче. Баща ти е прав! Не се сравнявай с другите! Ако другите след 10 години станат наркомани това означава ли, че и ти ще бъдеш такъв?

Седи си на дупето... Като порастнеш малко ще можеш да седиш до по-късно на вънка...

Като се замисля наистина е добър,, но все пак е дразнещо като отидеш някаде или излезеш с приятели те да говорят какво се е случвало вечерта или след като съм си тръгнала..

Познато...и аз често трябва да се прибирам по-рано от останалите,неприятно е,да,но все пак си на 14,нормално е в 20 часа да си вкъщи.По-добре да си у вас,ако ще и да ти е тъпо,поне ще си на сигурно място,отколкото да си навън и да ти се случи нещо лошо....

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Покажи, че си отговорна, прибирайки се навреме всеки ден и може би може да улучиш момента и да си издействаш до поне с половин час по-късно.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на draid
    Прав е баща ти. За твое добро е, не се сърди. Като пораснеш, ще седиш до по-късно.

Сега като се замислих сте прави .. Наистина съм малка да излизам до късно . Явно ще се примиря с факта да се прибирам в 8 , все пак благодаря )

кат се запреш се ебеш на всеки ъгъл !! :ДДД

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от SunnY-girL Виж мнението
    кат се запреш се ебеш на всеки ъгъл !! :ДДД
    Това е един напълно излишен и неграмотно написан коментар.

Цитирай Първоначално написано от ♠Joker♠ Виж мнението
    Това е един напълно излишен и неграмотно написан коментар.
    Напълно съм съгласна

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    За момента 8 си е идеален вечерен час,като се има в предвид колко рано се стъмва и това,че си на 14.През лятото може да поискаш по-късен вечерен час,но за сега не виждам какъв е проблема?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на naksdy
    Никога не съм имала вечерен час. При мен условието беше като ми звъннат по телефона, да съм вдигнала до втория сигнал. Оправдания от типа "не съм го чула" и "падна ми батерията" не важат!!! Опитай да се "спазариш" по тоя начин, така хем ти ще си навън, хем те няма да се притесняват че ти се е случило нещо.
    Женско съм! Пикая клекнала...

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Никога не съм имала вечерен час. При мен условието беше като ми звъннат по телефона, да съм вдигнала до втория сигнал. Оправдания от типа "не съм го чула" и "падна ми батерията" не важат!!! Опитай да се "спазариш" по тоя начин, така хем ти ще си навън, хем те няма да се притесняват че ти се е случило нещо.
    и аз бях така

Мега фен Аватара на Chacho
    Само на мен ли ми се струва рано 8 часа? На 14 години децата са в 8 клас. 9-10 е доста по-нормално. Точно пък щото сега се стъмва в 5, в 8 часа не е по различно от 10. Стига да не се скитосва далече и да си държи включен телефона, не виждам никакъв проблем.

Но пък в крайна сметка всеки си има родители и те решават.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на tori
    Ми на 16 съм. Зимата седя до 7 и нещо, 8 понеже съм втора смяна. Иначе ако зависи от мен бих се прибрала доста по-рано, понеже е студено. Лятото седя до 9, 9 и нещо, много рядко оставам до 10 някъде и то само ако съм с гаджето. За тебе си е напълно нормален вечерен час 8 часа. До Чачо - да, зимата няма разлика дали е 8, 10 или 4 през нощта, но въпроса е там, че някак си трябва да бъдем умерени. Още повече, че по улиците обикалят патрулки и на никой родител не му се ще да плаща глоби и да се занимава с 14 годишни келеши.

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Е кой ще те глоби да висиш до 22:00? Всъщност, никой няма да те глоби така или иначе. Особено ако си в квартала си.

Тя щом го приема добре, не мисля че има какъвто и да било проблем. Но ако я подиграват, ако се тормози вътрешно, ако чувства ситуацията несправедлива, родителите й добре трябва да се замислят, дали е най-важно да се правят на авторитетни или да не травмират детето. Цялата работа не е баш за нейно добро, а е за спокойствието на родителите и за желанието им да си отстояват думата. Но ако не обърнат внимание на нейните чувства, могат да си изиграят лоша шега и да я отчуждат от тях. И 5-6 години по-късно грам няма да иска да чуе мнението им.

На нейните години някъде и моя вечерен час беше 8 за известно време и щях да се побъркам. После ме пуснаха да излизам до по-късно, успокоих се и дръпнах с училището, заздравиха ми се приятелствата. Към 10-11 клас седнахме да поговорим и се разбрахме да си излизам когато и където поискам. Хем се успокои ситуацията вкъщи, хем не съм злоупотребявал, хем доверие си поизградиха.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    При мен не се получи с добро. Държаха ме изкъсо до когато можаха. В крайна сметка се наложих и си уголемих вечерния час. Не ти го препоръчвам обаче, защото си има последствия и особено както си на 14 години, единственото,което ще постигнеш е да си докараш един куп скандали с вашите.
    Спечели доверието на баща си. Помоли го веднъж да те пусне до по-късно (като направиш нещо за него - сготви,почисти и т.н.) и щом разреши се прибери по-рано от уговорения час. Може дори да му призвъниш веднъж-два пъти докато си навън, за да му кажеш къде си и какво правиш. Така е му е спокойно и ще види ,че си отговорна и може да разчита на теб.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Общо взето .. и да говоря с тях няма да има промяна.Всеки ден се прибирам в 14:30 от училище и чистя сама всеки ден,, и става около 16:00 след това като седна да уча става 17:30 , 18:00 и от там майка ми се прибира от работа намира ми пак някаква работа и станало 19:00 .. кажете ми изобщо какъв е смисъла да излизам ?! ,, просто вече ми е дошло до гуша , а съм едва на 14 ....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ^Е кой ще те глоби да висиш до 22:00? Всъщност, никой няма да те глоби така или иначе. Особено ако си в квартала си.

Тя щом го приема добре, не мисля че има какъвто и да било проблем. Но ако я подиграват, ако се тормози вътрешно, ако чувства ситуацията несправедлива, родителите й добре трябва да се замислят, дали е най-важно да се правят на авторитетни или да не травмират детето. Цялата работа не е баш за нейно добро, а е за спокойствието на родителите и за желанието им да си отстояват думата. Но ако не обърнат внимание на нейните чувства, могат да си изиграят лоша шега и да я отчуждат от тях. И 5-6 години по-късно грам няма да иска да чуе мнението им.

На нейните години някъде и моя вечерен час беше 8 за известно време и щях да се побъркам. После ме пуснаха да излизам до по-късно, успокоих се и дръпнах с училището, заздравиха ми се приятелствата. Към 10-11 клас седнахме да поговорим и се разбрахме да си излизам когато и където поискам. Хем се успокои ситуацията вкъщи, хем не съм злоупотребявал, хем доверие си поизградиха.
    Ти си момче.

Говори с майка ти. Опитай се да се разберете без скандали.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Първо на първо-не гледай другите ,а себе си! Второ на второ-баща ти се притеснява за теб,защото все пак ти е родител. Трето на трето-вече в 17 часът се стъмнява! И четвърто- родителите ти са за това-за да те възпитават.

[QUOTE=bReAk3R;10491318]Покажи, че си отговорна, прибирайки се навреме всеки ден и може би може да улучиш момента и да си издействаш до поне с половин час по-късно.[/QUOTЕ
    мисля че това е най добрия подход

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    докажи , че си отговорна , а и не с ели змаисляш , че те се тревожат в тези времена и 20 год. човек с естрахува а камоли 14 год....най-добре обсъдете и говори с някой приятел който живее до вас да с е прибирате заедно ако евентуално ти разрешат и кажи това з априбирането с приятеля на родителите ти..а и родителите ти се притесняват...а и др род. са безотговорни що мей така пускат децата си до 10 часа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си