Първоначално написано от
Chacho
^Е кой ще те глоби да висиш до 22:00? Всъщност, никой няма да те глоби така или иначе. Особено ако си в квартала си.
Тя щом го приема добре, не мисля че има какъвто и да било проблем. Но ако я подиграват, ако се тормози вътрешно, ако чувства ситуацията несправедлива, родителите й добре трябва да се замислят, дали е най-важно да се правят на авторитетни или да не травмират детето. Цялата работа не е баш за нейно добро, а е за спокойствието на родителите и за желанието им да си отстояват думата. Но ако не обърнат внимание на нейните чувства, могат да си изиграят лоша шега и да я отчуждат от тях. И 5-6 години по-късно грам няма да иска да чуе мнението им.
На нейните години някъде и моя вечерен час беше 8 за известно време и щях да се побъркам. После ме пуснаха да излизам до по-късно, успокоих се и дръпнах с училището, заздравиха ми се приятелствата. Към 10-11 клас седнахме да поговорим и се разбрахме да си излизам когато и където поискам. Хем се успокои ситуацията вкъщи, хем не съм злоупотребявал, хем доверие си поизградиха.