- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Хакерси флуд
Абе вие един for цикъл не може да вържете, почнахте да се правите на големи хакери. Хайде успокойте се.
от фримата производител ли казаха че защитата е непробиваема![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Пак ти предлагам да си дадеш скайп нейма на лично.
Обещавам да отърва съфорумците от изящната ти особа.
Ти по-добре се успокой, уважаеми. Никой не се прави на хакер. ддос и 5-годишно дете може да ти пусне и успех със 'защитата'.Абе вие един for цикъл не може да вържете, почнахте да се правите на големи хакери. Хайде успокойте се.
Тей ти сайта, който споменах - http://quantumbooter.net
Както казах - един познат си прави кирията. Накарах го и върху мен да го пробва.
Първо че пред очите ми ми написа скайп нейма в едно поленце и ми излезе IP адреса, второ че съм зад рутер и трето, че нета ми замина за почти 2 часа.
Тествахме го и върху няк'ви жалки бг уебсайтове - не разбирам от материята, но е факт, че сайтовете паднаха - дали целия сървър им е избушил не знам, но не ми и дреме особено.
Последно редактирано от Auriss : 11-18-2012 на 17:34
За такива като теб и идиот е комплимент, въобще не правиш разлика между едно и две, а това(клипа, който давам) само доказва, че има много такива умнички като теб
http://www.youtube.com/watch?v=LVzJL-Ox5oo
И трябваше да видя ... потвърждение на думите си ?
Не точно, пълно е с идиоти, някои от тях дори не ги е срам да се показват в тубата, тоя е такъв.
Ще повторя още веднъж:
Дори елементарни знания ти липсват, във всеки твой коментар се набива, такива простотии само болен човек би успял да съчини.
Добра стратегия. Насиниха ти задника, лъсна че грам понятие си нямаш какво дрънкаш, а сега се чудиш как да отървеш.
//впрочем наясно съм, че си някъв лузър без работа и се чудиш кого да тролнеш, но ме забавляват опитите ти. Продължавай в същия дух.
Аз без работа, ти без акъл. Кой е в по-лошо положение ?
Казвам ти по най-разбираемия начин-нямаш никаква представа, какво точно говориш, пишеш ебати съчиненията, ще ти се смеят и децата. Все едно да ми кажеш, че можеш да измериш колко тежи черния цвят и кой от цветовете е най-лек. Пълни олигофрении, не знам как въобще си губя времето да те чета.
Абстрактно погледнато мога, ама ти като (обявил се за) знаещ би трябвало да си наясно. Пък кога казах че съм в течение с материята е тъмна Индия за мен.
Я по-добре ми кажи сега как е да те припознават за мангал като се разхождаш по улиците ?
// Казвали са ми, че прекомерната употреба на препинателни знаци е признак за наличието на психическо разтройство.
... Голям ви е зора да си мерите пишките кой по-знаел.
Кога казах, че имам КАКВАТО И ДА БИЛО представа ? Казах ли го ? Не съм. Казах само, че е достатъчно някой да ти знае скайп нейма и оправия няма. На това мнение съм, защото такъв опит имам. Ровил съм в нета, питал съм хора - оправия казват, че в крайна сметка няма. Склонен съм да им повярвам, особено предвид факта, че по сходен начин (поправи ме ако греша) се свалят сървъри на огромни корпорации.
Е, като много разбиращ ме просветли. Рутери и защитни стени работа не вършат - май това ви беше теорията, а от опит знам, че не става.
И ако може малко повече инфо и малко по-малко биене в гърдите колко разбираме ..
Българска му работа.
Ебахти хората... Спрете се...
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
//Да бях питал поне в американски или руски форум, че поне няма да се изсерат в темата като вас.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Оправията не е в рутера, а в задклавиатурното устройство. Такъв тип атаки, не се правят от една машина за да свалят някой сървър. Да не говорим, че по твоята логика, ако някой ти знае IP и вече няма как да спреш каквото и да било. Седни, прочети малко и след това обяснявай как ddos не може да се спре.
^браво. Полезен беше почти колкото хомосексуалния циганин, писал в темата преди теб. Има зададен въпос - или отговаряш, или не пишеш. Не мисля, че някой го вълнува особено за колко начетен се имаш и за колко необразовани ни мислиш. Това ти беше приносът към тази тема дотук.
А те мислех за сносен тип. Тъжно. Обирам си крушите от тийна за още половин година. В повече ми идвате, колкото и да се опитвам да си правя оглушки и да го отдавам на гените ви.
аз стигнах до извода че нямам нужда от антивирусна щото съм с рутер
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В крайна сметка пробвахте ли да проследите откъде идва атаката? Поне да знаем какъв тип е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
а ако потребителя има динамично IP............... кво правим.
Не мисля да доказвам на едни кандидат хакерчета колко са в грешка иначе не ми пречи да си дам и IP-то и скайпа. Най-много да си попишем малко като го иматДруго няма да направят.
Мен пък ме е страх точно от това, че може да поиска да си пишем. IP по принцип може да се разбере, ако ти е абонат в скайпа, но не и при мен.
Не знам и защо още ползвате скайп, майкрософт го купиха и вече няма пиър то пиър, всичко минава и се записва на сървърите им.