.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^браво. Полезен беше почти колкото хомосексуалния циганин, писал в темата преди теб. Има зададен въпос - или отговаряш, или не пишеш. Не мисля, че някой го вълнува особено за колко начетен се имаш и за колко необразовани ни мислиш. Това ти беше приносът към тази тема дотук.

А те мислех за сносен тип. Тъжно. Обирам си крушите от тийна за още половин година. В повече ми идвате, колкото и да се опитвам да си правя оглушки и да го отдавам на гените ви.
    И това, че не се съгласявам с това което казваш, автоматично ме прави лош ? Не мисля, че тук е мястото да се обсъждат методи за атаки и проследявания на IP адреси, най-малкото е забранено от правилата.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    И това, че не се съгласявам с това което казваш, автоматично ме прави лош ? Не мисля, че тук е мястото да се обсъждат методи за атаки и проследявания на IP адреси, най-малкото е забранено от правилата.
    Но все пак заглавието на темата е свързано и с това.
    IP много лесно се разбира по скайп (cmd/netstat -nt и търсиш отворена връзка от skype към кое IP e )

Но така и иначе по темата, пича вика, че когато го флудят пинка му се дига до даден сървър до 500, а обикновенно му е средно 30...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си