.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Smile Обичам го !

Здравейте !
    Тази тема може да ви се стори малко тъпа или скучна но в това не ме упреквайте.
    Имам връзка с едно момче почти 3 години ... Много го обичам държа на него,той за мен е всичко целият свят. Много се разбираме когато сме добре,нормално е да се караме от време на време,но е човешко. Но държим един на друг. Прави ме щастлива. Но проблема е там,че отдавна той не ме правил така щастлива по онзи начин да ми подари просто роза и усмивката ми да е на седмото небе..преди много често го правеше а го искам много пак да го направи.. кажете ми с какво бих му подсказала за да го направи...да трябва сам да се досети,но като не се досеща той сам.. трябва аз нещо минимално ли да му взема за да се осети... Тази стъпка много ми липсва... А ако трябва да му купя аз нещо,пак трябва да питам да ми кажете какво.. защото всичко което ми е минавало през акъла съм му купувала... блузи,боксерки,рамки с снимки,парфюми, мече,табакера, ...Просто искам да ми помогнете ,моля за помощ. Благодаря предварително!
    Последно редактирано от tseti : 11-15-2012 на 22:14

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Момиче,връзката ви е вече на 3 години,това са 3 години,а не първите идеални 3 месеца..

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Искаш да ти дадем съвет как да подходиш с просенето на подаръци/внимание?
    Аз не бих се зарадвала особено,ако аз го подсещам..
    Последно редактирано от Azoria : 11-16-2012 на 15:25
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Да му купиш подарък за да се сети той да ти подари роза? WTF?
    След 3 години е нормално да не е като първия 'прекрасен месец', но все пак смятам, че когато 2ма души са в такава дълга връзка трябва да си поддържат огъня постоянно. Тва че той не се сеща...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Кажи му.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Говори с него

Мега фен Аватара на tori
    Кажи му да ти купи букварче като за начало. Идеята ти не е добра. Ако той не се сеща, ти се сети. Заведи го някъде или му направи някаква романтична изненада.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си