.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Smile Срамежливите момчета....

Как да подходим с такива?Споделете мнението си за тях...сигорно енициaтивата изцяло поема момичето,как да разберем дали има интерес и как ще го покаже?Или просто си губим времето?Как би реагирал да е близо до момичето което харесва и как ще покаже когато не му е приятно други момчета да я заглеждат?Интересно ще ми бъде вашето мнение
    Последно редактирано от lubopitna_123 : 11-16-2012 на 17:32

Попадала съм на такива, но аз съм много нерешителна личност и не мога да поема инициативата. Трябва да си отделиш много от времето, за да го накараш да ти има доверие и пони малко да се отпусне в твоята компания. Аз по принцип харесвам решителни момчета, но срамежливите момчета са сладки. Такива момчета гледат всичко отстрани, без да правят нищо, но се вижда, че нещо например го дразни просто трябва да се вгледаш в всяка негова реакция. Поне аз така мисля.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от slunch Виж мнението
    Попадала съм на такива, но аз съм много нерешителна личност и не мога да поема инициативата. Трябва да си отделиш много от времето, за да го накараш да ти има доверие и пони малко да се отпусне в твоята компания. Аз по принцип харесвам решителни момчета, но срамежливите момчета са сладки. Такива момчета гледат всичко отстрани, без да правят нищо, но се вижда, че нещо например го дразни просто трябва да се вгледаш в всяка негова реакция. Поне аз така мисля.
    на същото мнение съм

С времето човек се учи да ги разбира тия неща.. опит трябва. Дори и да не е срамежлив може да не проявява интерес и тн и тн.. пораснете малко и ще почете да 'разбирате'
    И не пропускай часовете по български...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Сигорно енициятивата трябва да я поеме учителката ти по БЕЛ.

А иначе - срамежливите момчета удрят злобарки, докато не разберат че срам пyтка не ебе, и срам момиче не целува. Без значение от старанието на околните и всичко останало.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Срамежливи сладури бол, обаче при тях границата между истинските признаци на щастие и простата учтивост е много тънка.. ставаш набожен и се молиш за първото : )))
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Чудно ми е с какво ви привличат...

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз не харесвам срамежливи момчета. ;д

Не мисля, че трябва да се занимаваш с момчета. Препоръчвам ти по-често да посещаваш часовете по български. И не ти давам повече от 12? или 13!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си