- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо Интернет трябва са се забрани?
[сериозен пост] Аз преди евреи, турси, мюсюлмани, американци и т.н мразя селяни и ретарди.
направи тема за нещата, които мразим в живота хахах
neka go zabraniiiiiimm
Последно редактирано от dimitar., : 07-27-2013 на 20:35 Причина: zashtoto ste pederasi
Братле, сериозно си помисли за всичките неща по какъв начин се развиват...може да ти липсват старите времена и тн. , но не може да си стоим винаги на едно ниво относно развитието.И всичко продължава и продължава да се развива и не спира.
Ти си прав едва 15 - тина %, само поради факта, че интернет наистина промива мозъците.Няма спор, че сме зле, но не мислиш либерално...
Може би най-хубаво е да нямаш нет вкъщи, че да не се зарибяваш, по възможност само на работното място. Жалкото е, че все повече ни карат да сме зависими от него - вече и домашните се пишат с инфо от нета. Да не говорим за гадния навик на шефовете да дават работа за вкъщи! Толкова ми липсват онези времена, когато четях списания и книги и имах време да излизам. От както имам интернет една книга не съм прочела, а чета само форуми.
нема чета ама..
треа се забрани на пуберите без акъл, че доста зле им действа
На всички пубери и малки деца трябва да се забрани. Какво е това някакви пикли и пикльовци на по 10-12 години с таблети, лаптопи и най-скъпите телефони? Това днешните родители възпитават някакви пълни глезени дечица, защото им е най-лесно да използват Интернет като бавачка. Ако обичат компютрите - достатъчно е да имат компютър с компютърни игри и програми за рисуване и слушане на предварително свалена музика, интернет не е нужен в тази възраст. Аз като бях на 10-12 все бях някъде навън с приятели и не ми се мисли, колко тъжна щях да бъда ако спомените ми от тогава бяха как вися в нета денонощно. Някои хора почват работа на 13-14, тези мамини детенца получават най-скъпото.
Последно редактирано от mim4etuuu : 07-28-2013 на 08:24
Въпроса не е кой какво получава и кой каква и колко скъпа техника на еди си ква възраст има.
Въпроса е , че повечето не са съзрели достатъчно да ползват интернет и изпростяват и затъпяват адски много.
на митко идеите