- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко сте високи и колко кг тежите
^ Кое му е манекенско да си 175 и да си 45 кг и където пипнеш да удря на кокал?
1.65 - 50 кг. И все пак на всеки човек кг стоят по различен начин. Имам позната, която е абсолютно същите цифри като мен, но е кожа и кости буквално и й стърчат кокали от всякъде. Яде през 1 час и се опитва да качи, но не става. Докато аз съм си нормална, даже може 1-2 кг да се свалят. Явно нейните кости са доста тежки.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз пък съм 160 .. и съм към 50 килограма
И всъщност имам познати, които са по-малко килограми от мен, а са по-пълни от мен .... Килограмите не са от особено значение
Не всички може да бъдем закръглени като крави))
Вярвай в мечтите си !
Нужно ли е да се обиждате? о-о;;
Това, че някой е 5 килограма повече от вас не значи, че изглежда по-зле.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
171-172 см,45 кг.
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Еми аз съм 165-52 кг... имам чувството, че съм пълна пред тези, които писаха преди мен![]()
170/53
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Бах .. тука всички обсъждате килограмите и се карате за тях ... А аз се кефя тука като циганче на това, че има по-ниски хора от мен![]()
![]()
![]()
192/105
но не ми личат. Влизам в 33 дънки like a boss!
Grumpy old madman
Да бе, има много ниски момичета. А аз се мислех за ниска...
На goddess ръста най-много ми харесва, обаче ако бях толкова висока и сложа токчета каквито нося сега...
Проблема е, че има и много ниски момчета, а момчета по 185 и нагоре липсват жестоко...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Напълно съм съгласна с теб, важното е да се спортува и да имате стегнато и оформено тяло, аз съм 175см/55кг. Не знам дали съм с перфектното тяло но аз се харесвам така и се чувствам добре в него.
Това че има хора с по-малко кила не ги прави с перфектното тяло особено ако не спортуват и ядат мазни храни, бас държа че вече имат и целулит или портокалова кожа образувани от бургерите на МакДоналдс. А за по-пълничките слабите хора не са ви виновни затова че са слаби и стройни, по скоро се мотивирайте и почвайте да спортувате вместо да мрънкате.