.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Talking За по малките момчета

Момичета бихте ли го правили с по малък от вас !
    Последно редактирано от kocko99 : 10-28-2012 на 21:10

Не. Харесвам батковци.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Да позная... на 15 си и се чудиш дали каката от горния клас ще ти пусне?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    малък?..малък...колко да е малък??

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Мне.

О, да-както при мен-1 година не е от значение..пък и е по-добър и от "батковците" на по 30 и отгоре ...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Била съм с по-малък от мен, но разликата ни беше едва доловима - 4 месеца бях по-голяма от него.

Azoria:просто питам от любопитство не е така !

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не. Харесвам батковци.
    И аз така.
    По-точно казано харесвам момчета с повече опит.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на tori
    Ъ, моето момче е с близо година по-малко от мен и нямаме никакви проблеми с възрастта. За момента не сме правили секс, но защо пък не като дойде и това време от връзката? То зависи от човека, не от възрастта. Ако човека не струва, нищо не бих правила с него.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    малък?..малък...колко да е малък??
    Набор 99 явно.
    *повдиг* *повръщ*

Не бих ходила с по-малък. Познавам едно момче, което има мераци, изглежда по-голям и от мен, но преди всичко останало ме отблъсква факта, че е по-малък, пък дори и само по лична карта да е. Его ли е, предразсъдък ли е, ама не мога да го преживея.
    Пък и някакси в моята глава възраст=опит и не, не значи, че бих ходила с 15 години по-голям от мен.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз също не бих била с по-малък от мен.

Явно не правилно съм се изказал какво мислите за секса за 1 нощ с по-малък !

Супер фен Аватара на ccdesigns
    За секса за 1 нощ няма възраст.

А за сериозните връзки... Това са само някакви глупави предрасъдаци да искате да е по-голям от вас. Даже не са и предрасъдаци... Де да знам и аз как да ги нарека. Просто е глупаво. Много глупаво. Има ли смисъл да казвам защо? Всеки би се досетил...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    За секса за 1 нощ няма възраст.

А за сериозните връзки... Това са само някакви глупави предрасъдаци да искате да е по-голям от вас. Даже не са и предрасъдаци... Де да знам и аз как да ги нарека. Просто е глупаво. Много глупаво. Има ли смисъл да казвам защо? Всеки би се досетил...
    Eто, това е!

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не. Харесвам батковци.

+ 1

Голям фен Аватара на EternalDream
    Ако е само на месеци по-малък от мен и разсъждава като по-голям - да

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Зависи колко малък, но принципно НЕ.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Колко по-малък? Ако е с някой-друг месец, но мисли и изглежда като по-голям не виждам пречка. Ако обаче имаме разлика от години(примерно аз съм на 19, той на 16-17) - абсурд.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    М за момента не ме влече тая мисъл.. главно защото по-малките момчета от мен са 13-14-15 годишни с акъл на още по-малки

По скоро момче ще с по младо момиче отколкото по-голямо момиче с по-малко момче (kocko99 Момче нито по голяма ще е с теб сега нито по малка нито на твоите години защото не си им на акъла)

Ахххх, тези момиченЦа с това тяхно мнение " С по-малък, НЕ !!!! " ах, ах, ах, ах това изкривяване как да не се чудиш и да се маеш. Защо бе момичета, защо ..... Да не му е по-малко пенисчето хихи или нещо друго ... Даите аргументите на масата ....

Мега фен
    Град
    <3
    Ако е с външност на 3-5 години по-голям от възрастта си (или по-скоро моята), набола брадичка и сърдит поглед, а аз свободна - можИ. Но туЙ е невъзможно, така чее.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chipacheto Виж мнението
    Ахххх, тези момиченЦа с това тяхно мнение " С по-малък, НЕ !!!! " ах, ах, ах, ах това изкривяване как да не се чудиш и да се маеш. Защо бе момичета, защо ..... Да не му е по-малко пенисчето хихи или нещо друго ... Даите аргументите на масата ....
    На някакво подсъзнателно ниво е. Както каза и Пантерата - отблъсква ме самата мисъл. Дори и на моята възраст да е - пак не. Явно така ми се е стекъл живота до момента, с по-големи и съм се самонавила, че по-малки няма как да ме привлекат и до момента наистина не се е случвало. Нищо не се знае, де, може пък и да се намери някой, който да ми промени мнението, но се съмнявам. Съзнателно или подсъзнателно - не допускам да се занимавам с по-малки. А секс за една вечер не съм правила и не ме и влече.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си