- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За по малките момчета
Момичета бихте ли го правили с по малък от вас![]()
![]()
!
Последно редактирано от kocko99 : 10-28-2012 на 21:10
Не. Харесвам батковци.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да позная... на 15 си и се чудиш дали каката от горния клас ще ти пусне?![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
О, да-както при мен-1 година не е от значение..пък и е по-добър и от "батковците" на по 30 и отгоре ...![]()
Била съм с по-малък от мен, но разликата ни беше едва доловима - 4 месеца бях по-голяма от него.
Ъ, моето момче е с близо година по-малко от мен и нямаме никакви проблеми с възрастта. За момента не сме правили секс, но защо пък не като дойде и това време от връзката? То зависи от човека, не от възрастта. Ако човека не струва, нищо не бих правила с него.
Набор 99 явно.
*повдиг* *повръщ*
Не бих ходила с по-малък. Познавам едно момче, което има мераци, изглежда по-голям и от мен, но преди всичко останало ме отблъсква факта, че е по-малък, пък дори и само по лична карта да е. Его ли е, предразсъдък ли е, ама не мога да го преживея.
Пък и някакси в моята глава възраст=опит и не, не значи, че бих ходила с 15 години по-голям от мен.
Явно не правилно съм се изказал какво мислите за секса за 1 нощ с по-малък![]()
!
За секса за 1 нощ няма възраст.
А за сериозните връзки... Това са само някакви глупави предрасъдаци да искате да е по-голям от вас. Даже не са и предрасъдаци... Де да знам и аз как да ги нарека. Просто е глупаво. Много глупаво. Има ли смисъл да казвам защо? Всеки би се досетил...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ако е само на месеци по-малък от мен и разсъждава като по-голям - да
Колко по-малък? Ако е с някой-друг месец, но мисли и изглежда като по-голям не виждам пречка. Ако обаче имаме разлика от години(примерно аз съм на 19, той на 16-17) - абсурд.
М за момента не ме влече тая мисъл.. главно защото по-малките момчета от мен са 13-14-15 годишни с акъл на още по-малки
По скоро момче ще с по младо момиче отколкото по-голямо момиче с по-малко момче (kocko99 Момче нито по голяма ще е с теб сега нито по малка нито на твоите години защото не си им на акъла)
Ахххх, тези момиченЦа с това тяхно мнение " С по-малък, НЕ !!!! " ах, ах, ах, ах това изкривяване как да не се чудиш и да се маеш. Защо бе момичета, защо ..... Да не му е по-малко пенисчето хихи или нещо друго ... Даите аргументите на масата ....![]()
![]()
![]()
![]()
Ако е с външност на 3-5 години по-голям от възрастта си (или по-скоро моята), набола брадичка и сърдит поглед, а аз свободна - можИ. Но туЙ е невъзможно, така чее.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На някакво подсъзнателно ниво е. Както каза и Пантерата - отблъсква ме самата мисъл. Дори и на моята възраст да е - пак не. Явно така ми се е стекъл живота до момента, с по-големи и съм се самонавила, че по-малки няма как да ме привлекат и до момента наистина не се е случвало. Нищо не се знае, де, може пък и да се намери някой, който да ми промени мнението, но се съмнявам. Съзнателно или подсъзнателно - не допускам да се занимавам с по-малки. А секс за една вечер не съм правила и не ме и влече.